Evenimentul Zilei > Politica > Se anunță epurări în PSD! „Lista Neagră” umblă prin partid. Ce politicieni sunt vizați
Se anunță epurări în PSD! „Lista Neagră” umblă prin partid. Ce politicieni sunt vizați

Se anunță epurări în PSD! „Lista Neagră” umblă prin partid. Ce politicieni sunt vizați

Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, a declarat că actuala conducere a PSD ar avea de gând să scape de unii colegi incomozi.

Codrin Ștefănescu a declarat că urmează un val de execuții în partid, după ce primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a fost suspendat 6 luni din PSD și Șerban Nicolae a fost înlăturat de la șefia grupului PSD din Senat.

„Mi-au spus cativa colegi de incredere ca a aparut in partid Lista Neagra din PSD. Am facut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteti toti!", a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

El a declarat, la Antena 3, că pe „Lista Neagră” s-ar afla câțiva membri ai Guvernului, precum și șefi PSD de județe. 

„Colegii noștri se vor executa, fără să se gândească că o să îi vină fiecăruia rândul”, a zis acesta.

Codrin Ștefănescu a mai spus că este șocat de „lașitatea” colegilor săi care acum se delimitează de Liviu Dragnea după ce înainte ieșeau cu el scenă.

„Azi se fac ca nu îl mai cunosc”, a zis el.

Șerban Nicolae s-a opus deciziei luate de premierul Viorica Dăncilă, de a-l sprijini pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat în fruntea BNR. Nu este singurul lui „păcat”, acesta a mai criticat hotărâri pe care le-a luat prim-ministrul.

Codrin Ștefănescu și Liviu Pleșoianu au sărit în apărarea lui Șerban Nicolae. Aceștia susțin că, chiar și după decizia CCR de ieri, social-democrații nu au înțeles nimic din ce se întâmplă în jurul lor.

„Ce au inteles colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au „decapitat” pe Serban Nicolae. Cică e prea obraznic…”, a scris Codrin Ștefănescu.

Liviu Pleșoianu a fost mai drastic: „Ați săvârșit azi (miercuri – n.r.) o mare mizerie: mazilirea lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți…”.