Evenimentul Zilei > Politica > PSD cere demisia senatorului PDL Gigi Chiru, cercetat penal pentru corupție
PSD cere demisia senatorului PDL Gigi Chiru, cercetat penal pentru corupție

PSD cere demisia senatorului PDL Gigi Chiru, cercetat penal pentru corupție

Secretarul General al PSD, deputatul Andrei Dolineaschi, i-a cerut demisia senatorului PDL Gigi Chiru, ca urmare a anchetei DNA entru fapte de corupție.

Social democratul a mai declarat că speră că și Klaus Iohannis, liderul formațiunii din care face parte Chiru, va solicita același lucru, dând astfel un semnal că nu va încerca blocarea Justiției.

"Mă văd nevoit să cer domnului Chiru să demisioneze din Senatul României, pentru a da clar un semnal că nu se va încerca în vreun fel blocarea cercetării sale sau blocarea vreunei faze a acțiunii penale. De altfel, cred că acest gest ar trebui urmat de toți cei din ACL cu probleme în Justiție, care dau lecții din spatele lui Iohannis. Reamintesc faptul că domnul Klaus Werner Iohannis, duminică seara, a avut o lungă ieșire în fața presei în care a dat indicații despre cum ar trebui făcute lucrurile în Parlament în cazul celor aflați în atenție Justiției. Mă aștept, în aceste condiții, ca domnul Iohannis să fie primul care să solicite demisia domnului Chiru, din Senatul României, dar și a tuturor parlamentarilor ACL care se află în atenția Justiției", scrie Andrei Dolineaschi.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: