„Astazi am pus bazele noii organizatii PSD California, una dintre cele mai importante structuri din cadrul constructiei proiectului din Statele Unite ale Americii.  

Am avut parte de o primire fantastica din partea comunitatii romanesti din Los Angeles, alaturi de care vom promova si vom dezvolta proiecte pentru toti romanii care traiesc in SUA”, a scris Ilan Laufer pe pagina sa de socializare.

Amintim că la finalul lunii octombrie a anului trecut, în uma remanierii guvernamentale, Ilan Laufer a intrat într-un conflict cu Administrația prezidențială, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat numirea acestuia în funcția de ministru al Dezoltării Regionale.

Ilan Laufer a spus, după ce propunerea venită din partea PSD de a ocupa funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării a fost respinsă de preşedintele Klaus Iohannis, că acesta este antisemit. După scandalul iscat premierul Viorica Dăncilă l-a numit pe Ilan Laufer, consilier onorific în echipa guvernamentală.    

Pe 20 noiembrie, Ilan Laufer a declarat, la sediul PSD, că președintele Klaus Iohannis a respins numirea sa în fruntea Ministerului Dezvoltării din antisemitism, el acuzându-l pe șeful statului că acesta este un gest dintr-un lung șir de acțiuni antisemite, inclusiv de sabotare a relațiilor cu Israelul. Laufer a susținut că i se pregătește un dosar penal „la comanda președintelui”. Deși a citit declarația, Laufer a încurcat Consiliul Uniunii Europene cu Consiliul Europei,

 

Te-ar putea interesa și: