Evenimentul Zilei > Politica > Un NUME GREU din PSD îl DESFIINȚEAZĂ pe DRAGNEA. ADEVĂRUL a IEȘIT la IVEALĂ. DETALII INCENDIARE
Un NUME GREU din PSD îl DESFIINȚEAZĂ pe DRAGNEA. ADEVĂRUL a IEȘIT la IVEALĂ. DETALII INCENDIARE

Un NUME GREU din PSD îl DESFIINȚEAZĂ pe DRAGNEA. ADEVĂRUL a IEȘIT la IVEALĂ. DETALII INCENDIARE

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Iulian Chiriac, vicepreşedintele al PSD Brăila, filială care s-a opus cu vehemeță rămânerii lui Liviu Dragnea în fruntea partidului, a declarat, într-o conferinţă de presă, că situaţia tensionată din PSD duce la ratarea unor momente foarte importante pentru ţară şi pentru PSD, ca partid. Filiala PSD Brăila e condusă de Mihai Tudose.

„Din punctul meu de vedere, ratăm nişte momente foarte importante pentru ţară şi pentru noi, ca şi partid. Nu sunt de acord cu conducerea aceasta dictatorială şi am declarat-o de fiecare dată. Se pare că bunele idei şi managementul vin dintr-o gândire colectivă. Eu cred că sunt anumite presiuni ale anumitor oameni care doresc anumite funcţii şi au nişte frustrări. Au ajuns în aceste funcţii, dar s-a dovedit că ei nu performează atât de tare şi uitaţi ce se întâmplă că deja am schimbat trei guverne şi avem o majoritate parlamentară covârşitoare şi nu ni se întâmplă lucruri bune în partid”, a declarat Chiriac.

Preşedintele CJ Brăila a a mai declarat că este deranjat de faptul că munca sa administrativă „este obturată” de această luptă politică internă. „Sper să nu ne ducă foarte mult în jos în rândul opiniei publice, mai ales că eu cred că nu trebuie să ne gândim la partidul unui om, ci la partidul unor oameni”, a adăugat el.