Evenimentul Zilei > Politica > PSD arde. Firea i-a declarat război Vioricăi Dăncilă. Conflictul poate destrăma partidul social-democrat
PSD arde. Firea i-a declarat război Vioricăi Dăncilă. Conflictul poate destrăma partidul social-democrat

PSD arde. Firea i-a declarat război Vioricăi Dăncilă. Conflictul poate destrăma partidul social-democrat

Gabriela Firea a redeschis un război în interiorul PSD în momentul în care a decis să critice modul în care este ales prezidențiabilul partidului.

Primarul Capitalei susține că PSD merge într-o direcție greșită în desemnarea candidatului, o direcție de dinainte stabilită. Potrivit Gabrielei Firea, PSD caută un candidat neconflictual, de tipul „mămică, tătic, bunică, bunică, un candidat care să nu deranjeze”.

”Conflictul este necesar de multe ori. Conflictul este necesar pentru deblocarea unor situații, măcar să fi fost noi conflictuali uneori și să ne batem între noi și să facem zece autostrăzi. Măcar să fi fost noi conflictuali și să construim 5 spitale regionale. Eu cred că este o mare greșeală a spune întâi vreau să decidă sondajele, dar nu ne plac, sondajele le dăm la o parte, apoi vreau să decidă organizațiile, când simți că organizațiile nu sunt unanime le elimini și mergi la al treilea criteriu care a fost anunțat de trei zile, ne dorim un candidat, care să aducă pace, să aducă liniște, fără conflicte. Păi noi avem nevoie de pace? Noi avem nevoie de luptă! Nu știu dacă este un aranjament cu Iohannis, dar știu ce se vede, și anume că nu prea vrem să deranjăm ceilalți candidați. Trebuie să fim Zen.”, a declarat primarul general, sâmbătă seara, la România TV, în emisiunea prezentată de Victor Ciutacu.

„Am spus trei ani că nu candidez pentru că PSD avea candidat – domnul Dragnea. Și chiar nu aveam intenție să intru într-o competiție internă cu domnul Dragnea, care oricum avea toate instrumentele să câștige toate bătăliile interne așa cum se vede că si doamna premier are aceleași instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a câștiga orice bătălie. E greu să lupți cu premierul care are toate mijloacele de convingere. Am intrat în competiție – candidat la candidatură – pentru că văd că lucrurile nu merg în direcția bună și pentru că mi-e teamă că vom pierde nu doar prezidențialele, ci și localele și parlamentarele. Și nu am vrut să fiu în situația când colegii îmi spuneau că sunt vanitoasă și mențin procentul de credibilitate din țară doar petru mine pentru la anul, la locale, și că nu sunt om de echipă”, a spus Gabriela Firea la România TV.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News