PSD anunță că va rămâne în tranșee și susține că va lupta pentru ca românii să nu simtă austeritatea economică care va veni. Este anunțul făcut pe pagina sa de Facebook de către secretarul general al PSD, Mihai Fifor, care a dorit să transmită un mesaj după trecerea moțiunii de cenzură care a condus la căderea Guvernului Dăncilă.

Mihai Fifor spune că începe regruparea partidului, care nu va abandona câmpul de luptă și care va lupta pentru români. Fifor spune că austeritatea bate la ușă, avertizând ca vor urma vremuri grele pentru români . În încheiere, Fifor le cere românilor să voteze în noiembrie candidatul PSD pentru Cotroceni.

„Astăzi începe regruparea. Ieri, după trecerea moțiunii, cei din opoziție spuneau cu îngrijorare în glas că PSD are încă multă forță, mai ales la nivelul structurilor sale teritoriale. Așa este! Au toate motivele să se teamă!
PSD rămâne în tranșee. Nu abandonăm câmpul de luptă. Vom lupta, în opoziție și în campania electorală pentru a apăra ceea ce am făcut bun pentru cetățeni.

Se anunță nori negri de austeritate. Se va face simțită starea de haos și degringolada partidelor care au dărâmat un viitor, fără a avea nimic de pus în loc. Oamenii vor avea nevoie de un reper, de speranța că e nu e pierdut totul.

Vom fi prezenți și vom lupta pentru voi. Depinde însă și de votul vostru. În noiembrie, puteți îndrepta ceea ce s-a întâmplat în Parlament! Aveți puterea de vă apăra ceea ce ați câștigat în guvernare PSD. Votul vostru poate schimbă totul!”, scrie Fifor.