Firea rămâne categorică: PSD nu va accepta un nou Guvern Orban, așa cum își dorește președintele Klaus Iohannis! Chestionată pe acest subiect și referitor la ce ar trebui să facă PSD, Gabriela Firea a răspuns, la Antena 3: „Să luptăm pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru înlocuirea premierului Orban”.

În ceea ce-l privește pe Klaus Iohannis, primarul Capitalei îl sfătuiește „să îşi schimbe atitudinea. Nu mă aştept să schimbe şi propunerea. Vrea să demonstreze, în continuare, cât de bun e guvernul Orban, dar am văzut toţi cât de bun e, cu ordonanţe de urgenţă, 25, din care 19 nu au avize!”.

Social-democrații încă nu au decis cum vor „lupta” împotriva PNL, planul urmând a fi stabilit în Comitetul Executiv de luni. „În ceea ce priveşte suspendarea, s-a pronunţat deja preşedintele Marcel Ciolacu, nu mergem pe această idee. Motivul real, exprimat explicit, nici măcar voalat, este că proiectul prioritar al lui Klaus Iohannis este acest proiect de alegeri anticipate. I se transmite pe toate canalele că PNL este în scadere în sondaje, face greșeli. Doar pentru faptul că acum stă mai bine în sondaje, provocăm o criză politică în România, stricăm și bruma de echilibru și ne ocupăm de campanie electorală, ăsta este proiectul PNL”.

Te-ar putea interesa și: