Evenimentul Zilei > Actualitate > Prototipul telefonului Facebook
Prototipul telefonului Facebook

Prototipul telefonului Facebook

Anul viitor, cea mai mare reţea de socializare online ar urma să lanseze propriul smartphone, cu funcţii speciale destinate utilizatorilor.

Pe internet au apărut mai multe protipuri ale gadegetului care ar urma să fie produs de cei de la Facebook.
Se vorbeşte încă de anul trecut că reţeaua de socializarea online a lui Zuckerberg ar urma să lanseze un fel de telefon care să aibă foarte multe funcţii destinate Facebook.
Acest aparat ar avea şi un rol foarte important din punct de vedere economic. Mai exact, foarte mulţi dintre utilizatori au început să intre pe reţeaua de socializare de pe smartphone, iar pe aceste dispozitive reclama este încă foarte ieftină, ceea ce se resimte în încasările celor de la Facebook.
Gadgetul Facebook, care poartă numele de Blue Experience, este opera designerului Tolga Tuncer. Telefonul arată destul de neobişnuit faţă de cele existente acum pe piaţă.

Camera de fotografiat ar urma să aibă un rol foarte important
Printre altele, are un buton mare pentru "Like", un display foarte mic pe care îţi apar notificările pentru mesaje şi alte activităţi. Postările se scriu cu ajutorul unei tastaturi virtuale. Camera este în partea de sus a telefonului şi este descoperită după o mişcare de glisare.
De asemenea, printre funcţii va fi şi una destinată Instagram, reţea de socializare bazată pe fotografii, care a fost cumpărată de cei de la Facebook. Deocamdată, acest telefon este în stadiul de proiect.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.