Evenimentul Zilei > Politica > PROTESTE INEDITE în fața sediul PSD | FOTO în articol
PROTESTE INEDITE în fața sediul PSD | FOTO în articol

PROTESTE INEDITE în fața sediul PSD | FOTO în articol

Proteste inedite au loc în momentul de față în fața sediului PSD din șoseaua Kiseleff. După ce pe sigla social-democraților amplasată la intrarea în sediu a fost lipită o etichetă cu „#rezist”, simbolul mișcărilor de stradă din ianuarie-februarie împotriva Guvernului după adoptatea celebrei OUG 13, acum câțiva oameni au venit cu găleți roșii și steaguri, informează corespondentul EVZ aflat la fața locului. Presa nu are acces la ședința Comitetului Executiv care a început la ora 14.00 în liderul PSD, Liviu Dragnea și social-democrații vor decide dacă vor depune în Parlament o moțiune de cenzură împotriva Executivului.

Un bărbat a venit cu un steag în fața sediului PSD din Kiseleff inscripționat cu #insist. El a spus corespundentului EVZ că nu a decis dacă îl va susține sau nu pe premierul Sorin Grindeanu, dar a subliniat că e anti-PSD și anti-Dragnea.

Un alt bărbat a apărut cu o găleată roșie pe care a lăsat-o în fața gardului care împrejmuiește sediul PSD. El a explicat, pentru EVZ,  gestul pe care l-a făcut, precizând că "PSD ar trebui să-și ia gălețile înapoi dacă nu sunt în stare să guverneze".

Alți protestatari au venit cu steaguri tricolore care au o gaură în mijloc. Potrivit corespondentului EVZ, ei scandeză "Noaptea ca hoții, ziua ca mafioții" și "PSD, ciuma roșie".