Evenimentul Zilei > Social > PROTESTE în fața Guvernului. Manifestanții cer DEMISIA lui Firea, primarul Capitalei
PROTESTE în fața Guvernului. Manifestanții cer DEMISIA lui Firea, primarul Capitalei

PROTESTE în fața Guvernului. Manifestanții cer DEMISIA lui Firea, primarul Capitalei

O nouă seară de proteste în București. Chiar dacă numărul manifestanților s-a redus drastic, duminică seară participînd în fața Guvernului doar 300 de persoane, nemulțumirile sunt rostite la fel de intens.

Pe lîngă premierul Sorin Grindeanu, șeful PSD – Liviu Dragnea în colimatorul oamenilor a intrat și Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Oamenii scandează lozinci împotriva PSD și a Legii grațierii, strigă "DNA să vină să vă ia", "România cere fără grațiere", "CCR slugă a PSD", "ALDE și PSD aceeași mizerie", "Dragnea nu uita așteptăm și cartea ta".

Protestatarii, majoritatea tineri, suflă în vuvuzele și flutură steaguri tricolore. Unii sunt înfășurați în drapele, alții poartă banderole cu sloganul # Rezist.

Manifestanții au pancarte pe care scrie "Ce parlament e ăsta. Scapă hoții. Taie pădurile", ''Mi-ați furat și simțul umorului'', ''Guvernul Grindeanu, trădători de țară'', ''Mânat de la spate și cu pancarta tipărită de Tziriac Holdings. Conduși de hoții proști''.

Protestele au fost anunțate pe Facebook, în București, Sibiu, Cluj, Brașov și Timișoara, sub sloganul ''Până aici! Plecați acasă! Mâinile jos de pe DNA și Parchet!'', anunță Agerpres.