Manifestațiile pe reţelele de socializare, pentru vineri, de Ziua Naţională, la Arcul de Triumf, unde va avea loc parada militară, dar şi în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Primul protest este anunţat pentru ora 9.00, la Arcul de Triumf, sub titlul ”Ne cerem ţara înapoi #nextlevel”.
 
„A venit vremea să ne onorăm eroii. Să ne amintim sacrificiile soldaţilor noştri. Să onorăm, încă o dată, precum în fiecare seară în care am ieşit în stradă, drapelul naţiunii şi însemnătatea lui din istorie şi din conştiinţa ţării. A venit vremea să onorăm ţara. Va fi 1 Decembrie, ziua noastră a tuturor. NU VREM SA FIM CONDUSI DE HOTI !!”, afirmă organizatorii.
 
Ei fac un apel la participanţi să nu huiduie pe durata paradei: „Avem rugămintea ca pe toată durata paradei să NU huiduiţi sau să strigaţi sloganuri. Armata Română şi aliaţii săi merită salutul nostru de ONOARE. Dupa paradă, NE CEREM TARA INAPOI…#nextlevel !!”.
 
Tot la Arcul de Triumf, este anunţat un protest începând cu ora 10.00, sub titlul „Bucureşti: Fără politicieni penali la Parada Militară”. „Pe 1 decembrie nu dorim politicieni cu probleme penale să participe la Parada Militară de Ziua Naţională a României din Bucureşti! Nu vă acceptăm la această zi specială pentru România! Veţi fi huiduiţi de românii care muncesc pentru ţară! Voi aţi furat şi aţi distrus ţara! Voi veţi plăti!”, precizează organizatorii, conform News.ro. 
 
Tradiționala paradă militară, organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, este în plină desfășurare. 3.500 de militari români și străini urmând să defileze pe sub Arcul de Triumf.