Un protest pașnic, fără violență, dar mai gălăgios decât în prima seară, are loc la Constanța, protestatarii adunându-se inițial pe platoul din fața prefecturii. Deși pe lângă lozincile și pancartele antiPSD, protestatarii constănțeni s-au luat și de jandarmii cu care fraternizaseră ieri, oamenii în uniformă și-au văzut de misiunea lor.

Cei revoltați și încărcați negativ împotriva militarilor erau câțiva constănțeni care participaseră la protestele din Piața Victoriei unde “am fost gazați.” Dar nu toată lumea striga “Jandarmeria apără hoția” sau „Jandarmeria gazează România.”

Oameni de toate vârstele, mulți tineri cu copii, purtați în cărucioare pe care lipiseră cartoane cu “nu vreau să trăiesc într-o țară condusă de penali”, au mărșăluit răbdători, străbătând jumătate din oraș. Demisia!,Jos Carmen Dan!, Jos Guvernul!, Afară, afară cu PSD din Țară!, Jos Dragnea!, PSD-Ciuma roșie!, Anticipate!, au scandat neîntrerupt constănțenii. Printre ei și mulți turiști care li s-au alăturat.

Din mașinile cu număr din alte județe, care treceau pe lângă manifestanți, se claxona  puternic. Nu au fost incidente. Protestul a fost supravegheat și petrecut de zeci de jandarmi și polițiști.  Manifestanții au fost filmați și fotografiați de mai mulți oameni în uniformă.