Evenimentul Zilei > Politica > Protest al revoluționarilor în Capitală. Circulaţie a fost oprită pe Bulevardul Aviatorilor
Protest al revoluționarilor în Capitală. Circulaţie a fost oprită pe Bulevardul Aviatorilor

Protest al revoluționarilor în Capitală. Circulaţie a fost oprită pe Bulevardul Aviatorilor

Circulaţia rutieră a fost oprită luni la prânz pe Bulevardul Aviatorilor, din cauza unui miting al unei asociaţii de revoluţionari, aceştia blocând ilegal trecerea de pietoni din Piaţa Victoriei, zona Guvernului.

Protestatarii au aprobare pentru un protest în prelungirea Bulevardului Kiseleff, în faţa Guvernului, între orele 10:00 şi 17:00, dar în jurul orei 13:00 au părăsit locul aprobat şi au mers pe trecerea de pietoni.

”Avem mobilizaţi câteva zeci de jandarmi pentru a asigura ordinea publică şi la faţa locului sunt negociatori pentru a discuta cu liderii protestatari în vederea detensionării situaţiei. Nu pot rămâne pe trecerea de pietoni pentru că perturbă circulaţia în zonă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache pentru Agerpres.

Poliţia Rutieră intenţionează să trimită în zonă poliţişti pentru a dirija traficul pe rute ocolitoare, astfel încât oamenii să nu fie accidentaţi.