Evenimentul Zilei > Actualitate > Protagonistul serialului „Pariu cu viaţa” se întoarce la şcoală
Protagonistul serialului „Pariu cu viaţa” se întoarce la şcoală

Protagonistul serialului „Pariu cu viaţa” se întoarce la şcoală

Dorian Popa, interpretul lui Andrei din "Pariu cu viaţa", serialul difuzat în fiecare luni de Pro Tv, a decis să-şi continue studiile, dupa terminarea facultăţii.

Din 1 octombrie Dorian Popa va răspunde "prezent" la strigarea catalogului la masterul de Relaţii Publice în Marketing din cadrul A.S.E.

Dorian are emoţii la început de an şcolar, mai ales că, pentru doi ani, va trebui să îmbine şcoala cu filmările de la Buftea, dar se bucură că a reuşit să-şi facă mama mândră. "Normal că aştept cu nerăbdare să intru la cursuri, masterul în relaţii publice în marketing este unul cu regim normal de studii şi se întinde pe durata a 2 ani de zile, fiind constituit din 3 semestre şi un examen de disertaţie. O să fac tot posibilul să îmbin munca pe platoul de filmare din Buftea, cu studiile, mersul la sală, ieşirile cu prietenii, plimbările în parc. Ştiu, par multe şi greu de împăcat, dar mă descurc eu cumva. Cel mai mult mă bucură că mama este foarte mândră de mine", spune Dorian.

Protagonistului serialului "Pariu cu viata", difuzat in fiecare luni, de la 20.30, de Pro Tv, are motive serioase să urmeze acest master doarece îşi doreşte să-şi consolideze cariera în actorie. "Am ales să îmi schimb oarecum traseul studiilor mutând-mă de pe latura de contabilitate pe cea de marketing întrucât am considerat că aceasta din urmă este mult mai apropiată de cariera pe care încerc să mi-o clădesc ca actor", mărturiseşte Dorian.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: