Finalul turneului se consuma cu patru spectacole sustinute intre 24 si 26 iulie la Madison Square Garden. Promoterul Bill Graham avea sa spuna: „Ar fi putut sa faca sala plina la Garden timp de un an de zile”. Afirmatie intemeiata, pentru ca multi spectatori ajunsesera sa plateasca si 500 de dolari, la negru, pe un bilet.

Ultimul concert are un caracter mai mult festiv, intrucat coincide cu aniversarea lui Mick Jagger, care implinea 29 de ani. Acesta primeste pe scena un tort si un urs panda urias si, la final, va raspunde prietenilor si fanilor cu petale de trandafiri. La cheful de dupa spectacol, printre invitati se numara Bob Dylan, Andy Warhol, Truma Capote, Woody Allen, Zsa Zsa Gabor si creatorii de moda Oscar de la Renta si Giani Bulgari. Editorialista Harriet Van Horne compara petrecerea cu o orgie romana, scriind ca singurii care au lipsit au fost… Nero, Caligula si Marchizul de Sade.

Jagger avea sa spuna, la petrecere, ca in momentul in care va implini 33 de ani se va retrage: „Nu vreau sa fiu un star rock toata viata. Nu as suporta sa sfarsesc ca Elvis si sa cant la Las Vegas in fata tuturor acelor femei casnice si batranici venite cu posetele la ele”.

Fragmente din cartea „Blue, Black&White – Povestea Rolling Stones”, scrisa de Ioan Big si aparuta la Editura RAO