Pe 22 mai 2016, la Circul Globus din Bucureşti va avea loc prima gala “Best of Snooker”, unde se vor întâlni trei dintre cei mai buni jucători de snooker din lume: Mark Selby, Neil Robertson şi Judd Trump. Organizatorii mult aşteptatului eveniment au stabilit ora la care acesta va începe, precum şi programul meciurilor.

Evenimentul va începe la ora 19:00, iar accesul publicului se va face de la ora 18:00. Conform unui comunicat de presă, ordinea meciurilor va fi următoarea:

Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson

Meci 2: Mark Selby vs. Judd Trump

Meci 3: Neil Robertson vs. Mark Selby

Englezul Mark Selby are 32 de ani şi se află pe prima poziţie în clasamentul mondial de mai bine de patru ani. ”Bufonul din Leicester”, aşa cum e poreclit Selby, a câştigat 16 trofee până acum, printre care: Campionatul Mondial (2014), Campionatul Regatului Unit (2012), Open-ul Chinei (2015) şi Mastersul German (2015).

Neil Robertson este cel mai bun jucător australian de snooker din toate timpurile şi în acelaşi timp ocupantul locului 3 în clasamentul mondial. “Maşinăria din Melbourne”, aşa cum este Neil Robertson poreclit, a ocupat la un moment dat fotoliul de lider mondial şi este singurul jucător australian care a reuşit să câştige un turneu cu puncte, fiind neînvins în primele sale şase finale televizate.

Fost finalist la Crucible, în 2011, şi fost lider mondial, Judd Trump are 26 de ani, este poreclit „Asul din pachet” şi este în prezent pe poziţia a 5-a în clasamentul mondial. Trump este o prezenţă constată în fazele superioare ale competiţiilor, reuşind de-a lungul carierei să câştige printre altele: Campionatul Regatului Unit, Openul Australiei, Campionatul Internaţional, Openul Chinei sau World Grand Prix.

Preţurile biletelor pentru evenimentul “Best of Snooker”, din 22 mai 2016 de la Circul Globus Bucureşti sunt cuprinse între 100 de lei şi 800 de lei, în funcţie de categorie. Biletele pot fi achiziţionate online de pe BILETOO.ro, EVENTIM.ro sau în format fizic din librăriile Eminescu, Librarium, Cărtureşti, Humanitas, de la standul BiletFan de la staţia de metrou Unirii 1 sau din magazinele Vodafone, Orange şi Germanos.