Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni

Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni Sursa foto: Arhiva EVZ

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna martie, aprilie și mai. Vremea se va schimba de la o zi la alta și va ninge în Capitală. În aprilie, temperaturile ar putea crește.

Meteorologii de la Accuweather au emis prognoza meteo pentru luna martie, aprilie și mai. În luna martie, temperaturile vor fi destul de ridicate. Maximele se vor situa între 19 și 0 grade Celsius, dar va ploua. Finalul primei luni de primăvară va aduce și zăpadă. Mai exact, în data de 26 martie sunt anunțate ninsori în Capitală, iar temperaturile se vor situa atunci între 9 și 0 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru aprilie

În aprilie, vremea va fi călduroasă. Precipitațiile își vor face simțită prezența în primele zile ale lunii, dar și spre finalul acesteia. Valorile termice se vor situa între 22 și 1 grad Celsius.

Vreme caldă

Sursa foto: Pixabay

Prognoza meteu pentru mai

Meteorologii au anunțat că va ploua puțin în luna mai. În ceea ce privește valorile termice, maximele vor ajunge până la 26 de grade Celsius, în timp ce minimele nu vor scade sub 6 grade Celsius, asta doar în prima parte a lunii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vremea se schimbă jumătatea acestei săptămâni

Meteorologii au mai anunțat că vremea se va răci considerabil de la jumătatea acestei săptămâni. Temperaturile maxime se vor situa în jumătatea de est a teritoriului între 2,3 și cel mult 5,6,7 grade Celsius.

„Deocamdată ne bucurăm de temperaturi mai mari decât ar trebui să înregistrăm la această dată, în mod deosebit în jumătatea de vest a teritoriului. Luni, dar și în următoarele zile, temperaturile maxime vor atinge din nou temperaturi de 16, 17,18 grade Celsius, în mod deosebit în Banat și Crișana.

Prognoza meteo

Sursa foto: Arhiva EVZ

Mai cald decât în mod deosebit și în celelalte regiuni, dar pe fondul unor sisteme noroase. Ploi în jumătatea de est a teritoriului, în Moldova, Dobrogea, în jumătatea estică a Munteniei. În zonele de munte doar la altitudini mari vorbim de lapoviță și ninsoare. Temperaturi minime destul de ridicate, pozitive în aproape toată țara, cu valori între 1,2 până la 6,7 grade Celsius.

De la mijlocul acestei săptămâni ne așteptăm la o răcire treptată. Va începe din nord-estul teritoriului, în nordul Moldovei, se va extinde în toată Moldova, în Dobrogea și Muntenia. Temperaturile maxime se vor situa în jumătatea de est a teritoriului, undeva între 2,3 și cel mult 5,6,7 grade Celsius. În timp ce, în restul regiunilor va fi destul de cald, temperaturi de peste 10 grade Celsius”, a anunțat Alina Şerban, meteorolog ANM.