Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George

Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George

Experții în problemele familiei regale britanice nu au nicio îndoială. Fiului cel mare al Prințului William va avea un destin trist.

Profeție despre monarhia britanică. Fostul corespondent regal al BBC, Christopher Lee spune că George, cel mai mare copil al prințului William și al ducesei Kate, nu va purta niciodată coroana. Și asta chiar dacă băiatul, care are numai 7 ani, este al treilea în ordinea succesiunii.

Profeție despre monarhia britanică, E vorba de micul prinț

Fostul corespondent BBC spune că predicția sa se bazează pe mai multe motive. În primul rând, meritul pentru popularitatea de care se bucură monarhia britanică îîi revine în cea mare parte reginei . Prințul Charles este mult mai puțin popular. Asta din cauza infidelității sale. Britanicii îi reproșează și acum  modul în care a tratat-o pe prințesa Diana, care era foarte iubită.

Au găsit „comoara lui Churchill”. Se schimbă istoria!

Mai mult, soția lui Charles, Camilla, a intrat pentru prima dată în atenția publicului din cauza  aventurii ei scandaloase cu prințul. Prima impresie s-a dovedit imposibil de șters. Camilla este și astăzi una  dintre cele mai puțin populare figure ale familiei regale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce se întâmplă după moartea reginei?

Plecând de la toate aceste argumente, Christopher Lee susține că sondajele care arată că britanicii privesc cu ochi buni monarhia sunt înșelătoare. Această popularitate a monarhiei se datorează faptului că oamenii suiprapun imaginea suveranei peste cea a  monarhiei.

În această logică, după ce regina se va stinge, iar Charles va lua coroana, popularitatea conceptului de monarhie va scădea semnificativ.

„Votul pentru monarhie înseamnă sprijin pentru o instituție. Votul pentru suveran este cu totul diferit. Suveranul este o celebritate, iar celebritatea este totul. Regina este probabil printre primele zece imagini din lume.

Profeție despre monarhia britanică. Se va prăbuși

Lee consideră că, după moartea reginei, în mod firesc,  oamenii vor începe să pună la îndoială rolul monarhiei.Lee susține că, după dispariția reginei, curentul republican va cunoaște un boom în țările cheie ale Commonwealth-ului, de pildă Canada și Australia, ceea ce ar putea provoca un efect de domino. „Rolul simbolic al monarhului britanic în cadrul unei asociații care reunește un sfert din statele lumii va fi redus”.

„Mi-a cerut să falsific datele”. Acuzații de mușamalizare la adresa OMS

În cele din urmă, rolul familiei regale în ansamblu în Marea Britanie va fi examinat atent. În timp ce regalitatea  avut un rol istoric pozitiv, presa și publicul i-au criticat deseori pe membrii familiei pentru comportamentul lor.

Scandalul legat de prietenia prințului Andrew cu miliardarul-pedofil Jeffrey Epstein, și acuzațiile care planează asupra lui,  au făcut să se pună multe întrebări cu privire la rolul familiei regale.

Fostul corespondent BBC nu crede că Prințul William și soția sa Kate vor reuși să restabilească prestigiul monarhiei. Chiar dacă acum sunt mai atrăgători pentru persoanele tinere, până când William va prelua tronul, el va fide  vârstă mijlocie, dacă nu cumva chiar bătrân

Toate aceste lucruri fac ca soarta micului print George să fie pecetluită. „Monarhia își va fi îndeplinit scopul și nu va exista nici o coroană, nici măcar una goală de orice responsabilitate, pe care George să o poarte”, notează ziarul britanic Express.

Ucide 99,99% din virusuri și bacterii. Poate opri molimele?