Evenimentul ZileiIstoria secretaIstoria secretă. Profeția unui KGB-ist. Victoria postumă a URSS împotriva Occidentului!

Istoria secretă. Profeția unui KGB-ist. Victoria postumă a URSS împotriva Occidentului!

Istoria secretă. Profeția unui KGB-ist. Victoria postumă a URSS împotriva Occidentului!
Trump își încheie mandatul. E un moment de bilanț, dar nu numai pentru Administrația actualului președinte, ci și pentru democrația americană, în general. Jurnalistul Jean Chen de la The Epoch Times a avut o idee interesantă. A aruncat o privire asupra unei profeții făcute acum 35  de ani de un ofițer KGB fugit în Statele Unite. Actualitatea analizei făcute de rus este cutremurătoare.

Profeția unui KGB-ist. Yuri Bezmenov a dezertat în 1970 și s-a refugiat în Occodent. 15 ani mai târziu,  a acordat un interviu, a cărui înregistrare o puteți vedea aici. Bezmenov vorbește despre strategia pe care Uniunea Sovietică a folosit-o împotriva  Statelor Unite.

Profeția unui KGB-ist

“Ideologia marxism-leninism este pompată în mințile necoapte ale studenților americani de cel puțin trei generații. Fără să fie combătură sau contracarată de nicio promovare a valorilor de bază ale americanismului și patriotismului… Procesul de demoralizare din SUA este finalizat deja … Cea mai mare parte a acestei propaganda este făcută de americani pentru americani din cauza lipsei standardelor morale.


Gates dă marea lovitură! Se face stăpân pe America


Adevărul practic nu mai contează. O persoană care a fost demoralizată nu poate evalua informațiile adevărate. Faptele nu-i spun nimic. Chiar dacă i se prezintă dovezi autentice,  documente,  poze. Chiar dacă sunt duși cu forța în Uniunea Sovietică și li se arată lagărele de concentrare, ei vor refuza să creadă. Asta până nu vor primi chiar ei lovitura. Când cizma militară îi va culca la pământ,  vor înțelege, dar nu înainte. Aceasta este tragica situație.”

America după Trump

Lucrurile despre care vorbea Bezmenov în urmă cu 35 de ani sunt de o actualitate înfricoșătoare în America zilelor noastre. Un pasaj  atrage atenția în mod deosebit. „În ultimii 25 de ani (interviul datează din 1985), demoralizarea a ajuns la proporții incredibile și a atins categorii sociale   la care nici măcar tovarășul Andropov [lider KGB și pe urmă secretar general al PCUS]  nici nu îndrăznea să viseze.”


Doliu mare în familia Rothschild. S-a stins în floarea vârstei!


Potrivit estimărilor lui Bezmenov, doar 10-15 la sută din personalul și resursele KGB au fost alocate spionajului clandestin tradițional în stilul lui James Bond, restul mergând spre subversiunea ideologică „legitimă și deschisă”. El a explicat că subversiunea comunistă acționează în  patru etape: demoralizare, destabilizare, criză și „normalizare”.

Profeția unui KGB-ist. Cum acționează subversiunea?

Prima etapă, care durează aproximativ 15-20 de ani, este perioada necesară creșterii unei generații, Creierul marelui public este spălat ideologie comunistă. În acest scop este necesară manipularea mijloacelor mass-media și a mediului academic.

A doua etapă se concentrează pe declanșarea unei stări de haos în societate și durează, de obicei, între 2-5 ani. În această etapă, status quo-ul economic, al relațiilor externe și al  sistemelor de apărare sunt ținta predilectă. Agenții de influență promit tot felul avantaje pentru a câștiga sprijinul oamenilor pentru un guvern intruziv, care tinde să reglementeze în cele mai mici detalii viața oamenilor. Din nou, mass-media și mediul academic sunt esențiale pentru succesul operațiunii.


La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: