Evenimentul Zilei > Social > Profesorul de la Jean Monnet, chinuit în arest: Anul Nou îl prinde în frig şi fără bunătăţi tradiţionale
Profesorul de la Jean Monnet, chinuit în arest: Anul Nou îl prinde în frig şi fără bunătăţi tradiţionale

Profesorul de la Jean Monnet, chinuit în arest: Anul Nou îl prinde în frig şi fără bunătăţi tradiţionale

Octavian Vişan, fostul profesor de sport acuzat de sex cu o minoră, este chinuit de frig în închisoare. Nu s-a putut bucura nici de mâncarea tradiţională pe care o pregătise mama lui, pentru că nu mai avea dreptul la pachet.

Vişan a fost transferat la Penitenciarul Rahova, potrivit procedurii în cazul persoanelor trimise în judecată. Acum câteva zile, mama lui venise înarmată cu o plapumă şi o pernă, după ce fiul ei se plânesese că îngheaţă de frig în celulă. Reprezentanţii penitenciarului au refuzat însă să primească obiectele, a declarat avocatul profesorului, Daniel Ionaşcu, pentru Cancan.
În ziua de Crăciun, mama tânărului îl vizitase în arest încărcată de bunătăţi, cozonac, sarmale, cârnaţi şi tobă, dar şi acest pachet a fost întors. Octavian Vişan nu mai avea dreptul la pachet pe luna decembrie, întrucât depăşise numărul maxim permis şi a beneficiat, ca orice deţinut, doar de masa festivă pregătită în cadrul penitenciarului.
Profesorul ar putea fi eliberat în ianuarie, când se vor judeca cele două cereri introduse ieri de apărare, de revocare a mandatului de arestare şi de eliberare sub control judiciar.
Nici Oana nu mai beneficiază de privilegii, mai scriu jurnaliştii de la Cancan. Fata va petrece Revelionul acasă, cu tatăl şi iubita sa, nu în club, cu ceilalţi colegi.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: