Evenimentul Zilei > Social > Scandal uriaș! O profesoară i-a trimis elevului O MIE de mesaje de dragoste
Scandal uriaș! O profesoară i-a trimis elevului O MIE de mesaje de dragoste

Scandal uriaș! O profesoară i-a trimis elevului O MIE de mesaje de dragoste

O mamă a reclamat la conducerea școlii că fiul ei primește mesaje de dragoste de la una din profesoarele lui

Dragoste cu năbădăi la o școală din Timiș! O profesoară de limba română este acuzată de mama unui elev că i-ar fi trimis acestuia nu mai puțin de 1000 de mesaje de dragoste, anunță antena3.ro.

La Inspectoratul Școlar Județean Timiș a fost primită o plângere din partea unei femei care locuiește în Făget , aceasta spunând că a descoperit  în telefonul băiatului ei  aproape o mie de mesaje de dragoste între el și una din profesoarele lui. Mama a solicitat conducerii inspectoratului să ia măsuri împotriva cadrului didactic, ea făcând cerere și la liceul unde învață fiul ei, solicitând ca profesoară să fie mutată. Ea s-a arătat nemulțumită că directorul unității de învățământ nu a luat nicio măsură împotriva profesoarei de limba română.

Victor Birău, directorul liceului, a declarat că s-a înființat o comisie care va ancheta plângerea mamei elevului.

„Comisia va trebui să adune toate datele, mesajele pe care le are mama, să îi cheme pe cei implicaţi să dea o declaraţie şi aşa mai departe. Vă daţi seama că e destul de dificil de dovedit, pentru că trebuie să vedem dacă mesajele au fost trimise de doamna profesoară, iar noi nu ştiu cum am putea face asta şi cât va dura. E destul de dificil”, a spus Victor Birău.