Profesoară din Constanţa, bătută de părinţii unei eleve în timpul orei de curs

Profesoară din Constanţa, bătută de părinţii unei eleve în timpul orei de curs

O profesoară de istorie de la Şcoala "B.P. Haşdeu" din Constanţa a fost agresată în clasă de părinţii unei eleve, nemulţumiţi de o notă. La unitatea de învăţământ au fost chemaţi poliţiştii şi o ambulanţă, după ce profesoarei i s-a făcut rău.

Incidentul a avut loc marţi, chiar în timpul orei de istorie pe care profesoara o ţinea la clasa a VI-a, în faţa a 27 de elevi.

Părinţii unei eleve care erau nemulţumiţi de nota primită de fiica lor au fost invitaţi chiar de profesoară la şcoală, însă discuţia a degenerat, iar părinţii i-au adresat acesteia injurii şi chiar au agresat-o. Conducerea şcolii a chemat poliţia, care a aplanat conflictul şi i-a amendat pe părinţi, dar şi o ambulanţă, după ce profesoarei i s-a făcut rău. Nu a fost însă nevoie să fie transportată la spital. Inspectoratul şcolar a demarat o anchetă. Directorul liceului, Mirela Florea, a declarat  pentru Realitatea că "oricât de supăraţi ar fi nişte părinţi, gestul lor nu se justifică. Părinţii au fost amendaţi de poliţişti, iar noi nu avem nicio atribuţie în acest caz".

Ne puteți urmări și pe Google News