Evenimentul Zilei > Social > Profesoară de religie, luată la palme de un elev
Profesoară de religie, luată la palme de un elev

Profesoară de religie, luată la palme de un elev

Supărat că a fost deranjat când își îmbrățișa o colegă, Marius Denis Maximiuc (16 ani), elev în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic din municipiul Rădăuţi, și-ar fi luat profesoara de religie la palme.

 Elisabeta Marici (40 de ani) susţine că a fost un incident spontan: „Eu ieşisem din biroul consilierului educativ şi mă îndreptam spre cancelarie. Un elev ridica în braţe o tânără, tot elevă, şi aceasta ţipa. El s-a simțit jignit pentru că l-am atenționat și i-am spus să lase fata din brațe. Imediat s-a năpustit asupra mea”. Profesoara Marici a mai declarat că elevul este cunoscut cu abateri disciplinare şi speră că se vor lua măsuri împotriva adolescentului: „Sper că nu se va mai întâmpla aşa ceva”.

Directorul Colegiului, profesorul Gelu Ţuţulea, a confirmat că elevul agresiv i-a adresat şi injurii profesoarei Marici, înainte de a o lovi: „Profesoara l-a atenţionat din nou, cu mai multă fermitate, iar băiatul a lovit-o, în douătrei rânduri, peste faţă, după care a plecat din şcoală. Am informat Poliția, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Suceava, la fel și pe tatăl băiatului”.

Adolescentul s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violenţe și riscă să fie mutat disciplinar la o altă școală.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: