Aceasta a fost reţinută ieri de Parchetul Piatra Neamţ şi va fi dusă azi la instanţă cu propunerea de arestare pentru act sexual cu un minor.

Crinela Marc în vârstă de 40 de ani, este mama a trei copii şi soţia unui respectat preot din Piatra Neamţ şi a recunoscut relația cu elevul ei, de aici și acuzația care i s-a adus, de act sexual cu un minor, fiindcă amorul dintre ei a început când băiat încă nu avea 18 ani. 

Anul trecut, în noiembrie, un elev de la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ, Marius Săndulache, a fost dat dispărut mai multe săptămâni, iar, o lună mai târziu, trupul acestuia a fost găsit în apele Bistriţei, acumularea de la Reconstrucţia. În timpul anchetei, a ieşit la iveală provestea de amor dintre cei doi, iar, atunci, mulţi au spus că, de vină pentru gestul sinucigaş al băiatului, este chiar profesoara sa. 

Anchetatorii au suspectat încă de la început că motivele care l-au determinat pe Marius Săndulache să se arunce în Bistrița nu puteau fi decât de natură sentimentală, fiindcă pe toate celelalte planuri ale vieții îi mergea cât de poate de bine. În plus, relația dintre el și profesoara sa de română era de notorietate în școală, sigur în rândul elevilor și, probabil, și în rândul profesorilor.

Un alt motiv este şi sarcina apărută și faptul că profesoara este căsătorită și mai are trei copii acasă.Acestea au fost o piatră de încercare pentru tânărul seminarist și pare-se că a cedat. De altfel, în ziua în care avea să se arunce în râu, Marius a purtat mai multe discuții telefonice cu Crinela Marc, ultimul apel înainte de a se sinucide fiind tot cu ea.