Evenimentul Zilei > Horoscop > Prof.dr. Didier Rault: Greu de ucis… din România! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Prof.dr. Didier Rault: Greu de ucis… din România! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Prof.dr. Didier Rault: Greu de ucis… din România! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

O zi de marţi liniştită, fără cele trei ceasuri rele. Fără complexe poţi rezolva situaţii considerate delicate. Concentrează-te pe problemele urgente.

5 mai

 

Prof.dr. Didier Rault: Greu de ucis… din România! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

 

Pe 5 mai s-au născut: împăratul Justinian, Karl Marx, Soren Kirkekaard, Henryk Sienkiewicz, Tyrone Power, Tatiana Samoilova, Aurel Stroe, Mihnea Gheorghiu.

 

În calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii: Neofit, Gaie, Gaian şi Irina.

 

Încă o zi obişnuită, de lucru, acum două mii de ani, pentru geto-daci. Ca şi acum, dar pe atunci nu era dictatură și domiciliu forțat.

 

Scriam acum cinci ani de zile, https://evz.ro/horoscopul-lui-dom-profesor-teoria-conspiratiei-cutremurul.html. : ”Dragi lupi, padawani şi hobbiţi “marii păpuşari” sunt în criză de idei. Nu mai ştiu cum să vă păcălească, să vă facă agenda, să vă mute gândul de la problemele într-adevăr importante. 

 

Pînă la urmă s-a ajuns la concluzia, la un workshop, că mai există un resort care să influenţeze, să condiţioneze şi să ghideze opinia publică: frica. Pe primul loc se situează cutremurele, apoi urmează aproape la egalitate: războaiele, epidemiile şi bolile ciudate (SIDA, Ebola, boala vacii nebune), incendiile, inundaţiile, erupţiile vulcanice, catastrofele ecologice, etc. “Omul de rînd trebuie să se sperie săptămînal că va pierde şi puţinul care îl are !” – a declarat cu cinism un psiholog austriac, genul savantului dereglat, dar genial. Ceilalţi au rîs, dar nu era rîsul lor.”  

 

În prostia și limitarea mea de țăran român, am crezut că totul este un exercițiu, o glumă a savanților. De unde să știu, în nemernicia mea funciară, că se puneau bazele teoretice a ceea ce se întâmplă în prezent. M-a hipnotizat, întotdeauna, cutremurul, eram pregătit să-l prevăd pe cel mare, răposatul Paul Coleman a fost ochii mei, cel care îmi spunea, vezi, este ceva la tine în Vrancea…

 

Dar nu a fost vorba de cutremur. M-am înșelat, am pierdut, am fost din nou învins de Nimic, de neagra entropie. Inamicul, răul cel fără nume, a atacat din altă direcție, nu mă așteptam la așa ceva, la atâta perversitate, ură față de tot ce este omenesc și reaua luciditate rece a criminalității premeditate.

 

Dar s-au ridicat, ca și cavalerii cruciați, pe timpuri, doctori fără pată și prihană. Care se luptă, fără șanse, dar ce este mai frumos decât o luptă pierdută dinainte, cu guvernele și Big Pharma. Unul dintre ei este profesorul doctor Didier Rault, din Marsilia. Ați auzit de el cu siguranță, este cel care a promovat clorochina. A făcut bine pacienții cu numai 20€. Un tratament ”aprobat” costă în Franța cel puțin 2.500€. Am fost primul din România care am amintit de clorochină pe 18 februarie. Pentru mine chinina era ceva obișnuit luasem cantități industriale în Africa. Nu ca medicament, ci pentru gin fizz. Gin, sifon, lamâie verde și o jumătate pastilă de chinină făcea cel mai tare cocktail din Africa.

 

Ieri, luni de dimineață, profesorul Rault a primit niște gazetari de la ”Le Figaro”, îmi spune prietenul meu Pierre. Le-a arătat rezultatele, fișele medicale, i-a dus în costume de protecție prin spitalul lui și la sfârșit la o tratație și un petit blanc le-a spus că în Europa sunt destui greu de ucis, aproape imposibil de ucis de către coronavirus, sau alte virusuri.

 

Și a făcut portretul robot al greului de ucis. Caucazian, femeie, sub 55 de ani, zveltă, nefumătoare, grupa sanguină ”0”, mutația genetică CCR5-Δ32, ACE-1, vaccin BCG. Omul din Est, a mai spus el. Jurnaliștilor le-a căzut falca, la propriu. Și timid, unul dintre ei, redactorul-șef adjunct, l-a întrebat dacă există în realitate așa ceva. Profesorul Rault s-a ridicat de la biroul lui și a scos dintr-un fiset metalic un dosar. Iata, a spus el, dosarul medical al unei femei de 42 de ani, din România, internată cu numai 40% capacitate respiratorie. Ar fi trebuit să moară. Dar ea era veselă și tonică, avea într-adevăr dificultăți de respirație, pentru asta a venit la mine, a spus doctorul. A fost testată pozitiv cu Covid-19. Am tratat-o cu clorochină și două antivirale diverse, cantități medii. Nu a avut nevoie de plămân artificial. (așa se numește, nu ventilator). După o săptămână în care nu prea a stat în pat, le ajuta pe nurse la treabă, la ceilalți bolnavi cu coronavirus, era vindecată, testul a ieșit negativ. Avea toate caracteristicile greului de ucis. Cred că se vindeca chiar dacă nu venea la mine la spital, a zâmbit profesorul Didier Rault.

 

Oare câți români greu de ucis sunt printre noi? O să întreb task force-ul meu. Dar cred că sunt 18-20% din populația României! Vedeți, domniile voastre, din ce în ce mai mult se verifică principiul lui Paracelsus care spune că nu există boli, ci numi bolnavi și că fiecare face boala respectivă în felul lui!

 

După cum fiecare ar trebuie să știe că mai are o șansă, există speranță, întotdeauna, cât mâine este o altă zi!

 

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE