Evenimentul ZileiJustitieProcurorul „ZEU” și-a găsit „NAȘUL”. Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul POLIȚIȘTILOR AMENDAȚI pentru că și-au făcut treaba

Procurorul „ZEU” și-a găsit „NAȘUL”. Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul POLIȚIȘTILOR AMENDAȚI pentru că și-au făcut treaba

Procurorul „ZEU” și-a găsit „NAȘUL”. Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul POLIȚIȘTILOR AMENDAȚI pentru că și-au făcut treaba
Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul procurorului care a amendat doi polițiști cu câte 5.000 de lei, pentru că l-au oprit în trafic.

Urmează a se efectua verificări preliminare pentru a stabili dacă sunt indicii cu privire la săvârșirea vreunei abateri disciplinare.

Alin Bogdan Alexandru, purtătorul de cuvânt al Inspecției Judiciare, a confirmat că Inspecția s-a sesizat din oficiu ca urmare a informațiilor apărute în presă, potrivit cărora procurorul Mihai Laurențiu Vasilescu a decis să amendeze doi polițiști, cu 5.000 de lei, pentru că l-au oprit în trafic și a întârziat la Parchet..

Ne puteți urmări și pe Google News

Inspecția Judiciară urmează să efectueze verificări preliminare pentru a stabili dacă există indicii cu privire la săvârșirea vreunei abateri disciplinare.

Este vorba despre Mihai Laurențiu Vasilescu, procuror din Slobozia, care a amendat doi polițiști cu câte 5.000 lei pentru că a întârziat la serviciu din cauza lor, ei oprindu-l în trafic întrucât a depășit viteza legală și avea ITP-ul expirat. Procurorul spune că amenda este o măsură ca polițiștii să înțeleagă gravitatea reținerii unui magistrat.


Accesează: