Evenimentul ZileiActualitatePRO TV dă lecţii de rating cu o REŢETĂ VIRALĂ. Antena 1 şi Kanal D, depăşite clar! News alert în media

PRO TV dă lecţii de rating cu o REŢETĂ VIRALĂ. Antena 1 şi Kanal D, depăşite clar! News alert în media

PRO TV dă lecţii de rating cu o REŢETĂ VIRALĂ. Antena 1 şi Kanal D, depăşite clar! News alert în media
Seară de seară, Pro TV, Antena 1 și Kanal D se luptă pentru primele locuri în ceea ce privește audiențele. De aproape fiecare data, în această luptă, Pro TV surclasează celelalte posturi.

De 14 ani de zile, în preajma sărbătorilor, PRO TV a descoperit rețeta succesului garantat: seria „Singur acasă”. Prin urmare, sâmbătă seară, PRO TV  a condus detașat topul, difuzând  filmul „Singur Acasă”.  Postul a înregistrat 8,4 puncte de rating în prime time, pe intervalul comercial 18 -49 de ani. Antena 1 s-a situate pe locul al doilea, la o distanță considerabilă, cu o aduiență de 6,2, în timp ce era difuzat filmul „Cenusăreasa”. Locul al treilea a fost ocupat de Kanal D, ce a difuzat producția „Pianistul 1 – Evadatul”. Postul a reușit să cateze doar 1,2% telespectatori.

În ceea ce privește posturile de știri, și de această data, Antena 3 a obținut locul fruntaș. Postul trustului Itact a înregistrat o cotă de 0,7% în perioada de maximă audienţă şi pentru publicul urban şi general 18-49 de ani. Pe locul doi s-au clasat România Tv şi Realitatea Tv, ambele înregistrând o audienţă de 0,5%, iar pe locul trei a fost Digi24, cu un rating de 0,3%.

Ne puteți urmări și pe Google News

 


Accesează: