Prințul William i-a făcut o promisiune importantă lui Kate Middleton. N-a stat prea mult pe gânduri

Prințul William i-a făcut o promisiune importantă lui Kate Middleton. N-a stat prea mult pe gânduri Kate Middleton, mesaj emoționant transmis regimentului militar. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Prințul William i-a făcut o promisiune importantă soției sale, Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Recent, el a vizitat o organizație de caritate din Surrey și a ajutat personalul la pregătirea preparatelor în bucătărie și la încărcarea alimentelor pentru beneficiari. Printre voluntari s-a numărat și o femeie în vârstă de 71 de ani, pe nume Rachel Candappa.

Ce i-a promis prințul William lui Kate

Aceasta i-a oferit prințului William două cărți despre cancer, iar el i-a promit că vor ajunge la Kate Middleton foarte rapid. „Mulțumesc, ești foarte amabilă”, a spus acesta. Femeia l-a rugat să aibă grijă de soția sa, iar William a răspuns: „O voi face”. El i-a promis lui Kate că va fi alături de ea încă din ziua în care a aflat că este grav bolnavă, potrivit The Mirror.

Kate Middleton

Sursa foto: Arhiva EVZ

Prințul William, la capătul puterilor

Recent, expertul în probleme regale Rachel Bowie a declarat că presiunea asupra lui William nu a fost „niciodată mai mare”. El as spus că Reghele Charles a amânat efectuarea îndatoririlor publice din cauza cancerului său și că Williame este nevoit să-i țină locul. William a trebuit să „poarte povara (tatălui său, Regele Charles)”, a remarcat Bowie.

william și kate

Sursa: Arhiva EVZ

La rândul său, comentatorul Kinsey Schofield a spus că „pare că greutatea lumii” cade pe umerii lui William în timp ce își echilibrează îndatoririle regale cu sprijinirea familiei sale. William se află acum într-o „situație aproape imposibilă”, afirmă Kathryn Lamontagne, lector la Universitatea din Boston.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu mai are intimitate

Experții regali consideră că interesul obsesiv al publicului pentru starea de sănătate a Prințesei Kate ar putea reactiva în William amintiri dureroase legate de mama sa, Prințesa Diana.

„Înțeleg că prințul William trece printr-o perioadă dificilă din cauza încălcării intimității pe care o trăiește în prezent familia sa”, a declarat Schofield. A adăugat că atenția intensă asupra Prințesei Kate „reprezintă o amintire a modului în care Prințul William a crescut urmărit de paparazzi și văzându-și ambii părinți pe prima pagină a ziarelor”.