Prințul William, gest bizar în public. A plecat de la o slujbă comemorativă

Prințul William, gest bizar în public. A plecat de la o slujbă comemorativă Sursa foto: Arhiva EVZ

Prinţul William al Marii Britanii i-a surprins pe cei care luau parte la o slujbă comemorativă organizată la Castelul Windsor. Ceremonia a avut loc în memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei. Înainte de a pleca, acesta a anunțat că are anumite probleme personale.

Prinţul William al Marii Britanii atrage din nou atenția lumii.  Acesta a plecat de la o slujbă comemorativă, în ultimul moment, precizând că are anumite probleme personale. Fără alte detalii, fiul Regelui Charles s-a retras de la eveniment.

Prințul William, gest bizar în public

Acesta a plecat de la slujba comemorativă organizată la Castelul Windsor, fără a-și motiva gestul. Prințul William a precizat doar că se retrage pe fondul unor probleme personale.

Evenimentul a fost organizat în memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei.  Mulți dintre cei prezenți s-au arătat surprinși de această decizie, având în vedere că totul s-a întâmplat chiar înainte de începerea slujbei

Ne puteți urmări și pe Google News
prințul William

Familia regală. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Din păcate, prinţul de Wales nu mai poate lua parte la slujba de comemorare a regelui Constantin din această dimineaţă, din cauza unor probleme personale”, au transmis cei de la Palatul Kensington.

Îngrijorați de starea prințesei de Walles

Cei prezenți la eveniment s-au manifestat ingrijorarea vizavi de starea de sănătate a soției lui William, Kate. În vârstă de 42 de ani, aceasta a a trecut printr-un moment dificil, fiind supusă unei operații la nivelul abdomenului.

Palatul a spulberat supozițiile, confirmând că Prințesa Kate „se simte bine”. În urma intervenției chirurgicală prin care a trecut, partenera de viață a prințului de Walles a fost nevoită să își amâne toate angajamentele publice.

Camilla

Camilla. Sursa foto: Arhiva EVZ

Îndatoririle Regele Charles și ale prințul William, preluate de Camilla

Cum era de așteptat, de la comemorarea respectivă a lipsit și Regele Charles al lll- lea. La rândul său, acesta se recuperează după o intervenție chirurgicală suferită recent.

În absența celor doi, regina Camilla a preluat multe dintre angajamentele oficiale. De altfel, aceasta s-a ocupat îndeaproape de ceremonia de la Castelul Windsor, organizată în memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei.Acesta s-a stins la începutul anului trecut, la vârsta de 82 de ani.