Evenimentul Zilei > Actualitate > Prințul Harry și Meghan au stabilit data nunții! VA FI NUNTA ANULUI 2018
Prințul Harry și Meghan au stabilit data nunții! VA FI NUNTA ANULUI 2018

Prințul Harry și Meghan au stabilit data nunții! VA FI NUNTA ANULUI 2018

Prințul Harry și logodnica sa Meghan Markle au stabilit data nunții. Ei vor merge la altar la jumătatea lunii mai, la Capela Sf. George de la Castelul Windsor.

Prințul Harry și logodnica sa Meghan Markle se vor căsători sâmbătă, 19 mai 2018, astfel încât cât mai mulți oameni din întreaga lume să poată viziona nunta la televizo, chiar dacă aceasta se va desfășura în aceeași zi cu finala Cupei Angliei.

De data aceasta, englezii nu vor avea o zi liberă în plus cum s-a întâmplat la nunta fratelui lui Harry, Prințul William. Ca să se poată căsători cu Harry, Meghan se va boteza.

Harry și Meghan au încălcat  protocolul regal alegând ziua de sâmbătă pentru nunta lor, pentru că-și doresc ca toată lumea să poată privi procesiunea.

Un consilier regal a declarat pentru DailyMailOnline: „Ei rămân extrem de recunoscători pentru mesajele de sprijin pe care le-au primit de la oameni din întreaga lume".

Prințul William, care va fi cavalerul de onoare al fratelui său, este și președintele Cupei Angliei. Chiar dacă microbiștii englezi sunt încântați că prințul a ales ziua respectivă pentru a-și face nunta, toată lumea se întreabă dacă fratele său, prințul William, va respecta tradiția de a înmâna echipei câștigătoare Cupa Anglia la sfârșitul meciului.

Conducerile canalelor de la televiziune își fac acum planuri pentru cum vor acoperi cele două evenimente uriașe: nunta lui Harry și Cupa Angliei.
Sursele regale au insistat că evenimentele nu se vor suprapune, ceea ce ar putea însemna că nunta se va desfășura dimineața, în timp ce finala Cupei este programată pentru după-amiaza târziu.

Un consilier regal a spus că cuplul a optat pentru o nuntă de weekend pentru că dorea ca publicul să fie implicat cât mai mult posibil, fie prin vizionarea ei la televizor, fie prin prezența la Castelul Windsor.

De asemenea, un alt motiv pentru care cei doi logodnici au ales data data de 19 mai pentru nuntă ar fi acela că și-au dorit să-i dea timp Ducesei de Cambrige, Kate – soția prințului William – să-și revină după nașterea celui de-al treilea copil, care e programată în aprilie, mai notează publicația britanică. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.