Prințul Harry, planuri de viitor fără Meghan. Divorțul, la bursa pariurilor

Prințul Harry, planuri de viitor fără Meghan. Divorțul, la bursa pariurilor Căsnicia dintre Meghan și Harry s-ar putea destrăma din cauza diferențelor de mentalitate. Sursa: Facebook

Apropiații prințului Harry și ai lui Meghan Markle au dezvăluit că cei doi nu se mai înțeleg ca înainte și că fiul lui Charles și-ar fi făcut planuri de viitor fără ducesa de Sussex.

Apropiații prințului Harry și ai lui Meghan Markle au povestit că acesta nu se mai regăsește lângă soția sa și că ar avea alte planuri de viitor. „Încearcă să-și dea seama ce i-a lovit. Harry nu se încadrează în lumea lui Meghan”, a declarat o sursă pentru presa, adăugând că Prințul speră să se regăsească pe sine.

Harry, în vârstă de 38 de ani, ar vrea să se întoarcă singur în Africa pentru un nou documentar Netflix pentru a scăpa de problemele financiare. Acesta nu ar mai avea bani nici să întrețină conacul de 14 milioane de dolari. „Acest stres, împreună cu problemele lor emoționale, probabil a făcut din viața lor un iad”, a spus persoana din anturajul lor. „Sperăm că timpul petrecut pe diferite continente îi va ajuta să găsească tot ce au nevoie pentru a merge mai departe”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alte surse au declarat că cei doi și-au vândut conacul din Montecito” și că Harry deja „locuiește în alt loc”. Problemele ar fi apărut după ce Meghan și Harry au pierdut contractual de 20 de milioane de dolari cu Spotify. Fiul lui Charles și-ar fi dorit să facă și interviuri cu Donald Trump, Mark Zuckerberg, Vladimir Putin și Papa Francisc , dar directorii Spotify nu au fost impresionați, potrivit nymag.com.

Divorțul dintre Harry și Meghan, la bursa pariurilor

Divorțul dintre Harry și Meghan a apărut și la bursa pariurilor. Media finală a caselor de pariuri ar sugera un procent de 98% șanse ca cei doi să nu se despartă în 2023, cotele actuale fiind, cel puțin pentru moment, de doar 1/80 ca perechea să rămână împreună. Cota în care cei doi au luat în considerare să adopte un copil, pare, de asemenea, puțin probabilă.

Casele de pariuri au publicat și cotele în jurul șanselor de a primi scuze din partea Familiei Regale față de Harry și Meghan: „Există doar 11% șanse ca Familia Regală să le prezinte scuze publice lui Harry și Meghan”, se arată în cotelor de pariuri de la începutul anului.