Evenimentul ZileiActualitatePrinţul HARRY are parte de o nouă IDILĂ! Cu ce ACTRIŢĂ cunoscută se iubeşte!

Prinţul HARRY are parte de o nouă IDILĂ! Cu ce ACTRIŢĂ cunoscută se iubeşte!

Prinţul HARRY are parte de o nouă IDILĂ! Cu ce ACTRIŢĂ cunoscută se iubeşte!
Prinţul Harry ar avea o relaţie secretă cu actriţa americană din serialul „Suits”, Meghan Markle. Aceasta o interpretează pe Rachel în renumitul serial.

Prinţul Harry ar avea o relaţie secretă cu actriţa americană din serialul „Suits”, Meghan Markle. Aceasta o interpretează pe Rachel, iar potrivit unor apropiaţi ai cuplului, spun că aceasta ar fi făcut deja cunoştinţă cu ducele şi ducesa de Cambridge.

Cei doi ar fi făcut cunoştinţă în Toronto, Canada, locul unde se filmează serialul „Suits”, când Harry se afla în vizită, în luna mai, pentru a promova jocurile pentru anul 2017 ale Fundaţiei Invictus, potrivit mediafax.ro.

"Este mai fericit decât a fost în urmă cu mult timp", a spus un apropiat al cuplului. "Se bucură de timpul petrecut împreună şi există în mod vizibil o chimie între cei doi. Harry s-a străduit să ţină relaţia în secret pentru că nu vrea să o sperie pe Meghan. Ştie că lucrurile se vor schimba când relaţia lor va fi făcută public dar e conştient că nu o poate ţine în secret prea mult timp."  

Purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington nu a dorit să comenteze zvonurile afirmând că "nu comentează chestiuni private", în timp ce un reprezentat al actriţei nu a oferit niciun punct de vedere cu privire la presupusa relaţie. 

 


Accesează: