Evenimentul Zilei > International > Prințul George și Prințesa Charlotte vor să cucerească Varșovia și Berlinul cu farmecul lor
Prințul George și Prințesa Charlotte vor să cucerească Varșovia și Berlinul cu farmecul lor

Prințul George și Prințesa Charlotte vor să cucerească Varșovia și Berlinul cu farmecul lor

Prințul George și Prințesa Charlotte vor călători în Germania și Polonia, împreună cu părinții lor, luna aceasta, într-un turneu european de cinci zile.

William și Kate au anunțat în această dimineață că vor să-i ia pe George (4 ani) și Charlotte (2 ani) cu ei în a doua lor vizită în străinătate, ca familie, după vizita din Canada, în septembrie 2016.

Copiii vor sta cu bona lor, Maria Borrallo, în Palatul Belwder din Varșovia și la reședința ambasadorului britanic în Germania, la Berlin, în timpul în care părinții lor au diverse vizite, inclusiv o întâlnire privată cu cancelarul german Angela Merjel și o vizită la tabăra de concentrare de la Stutthof, scrie The Mirror.

Un purtător de cuvânt a declarat: „Ne așteptăm ca micuții să poată fi văzuți de public de câteva ori, pe parcursul săptămânii.Uurmează un tur diplomatic aglomerat și vor avea șansa de a vedea poporul polonez și pe cel german, prietenii importanți ai Marii Britanii – ca o familie”.

Întrebat despre semnificația vizitei, în contexul Brexit, purtătorul de cuvânt a refuzat să comenteze despre contextul politic. „Evident, programul a fost aranjat împreună cu guvernul. Pentru duce și pentru ducesă, în această etapă a vieșii lor, este doar o oportunitate de a construi relații pe termen lung cu oamenii din aceste țări, ca o familie”:

Va fi a treia vizită peste hotare a Prințului George, care a mai fost în Australia și Noua Zeelandă, cu părinții săi, când avea 8 luni, iar purtătorul de cuvânt a precizat că va fi mai dificil ca micuțul să participe la călătoriile părinților după ce va începe, în septembrie, cursurile școlii St. Thomas din Battersea.

Familia regală va călători cu un anturaj de 14 persoane și va zbura cu un avion charter.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: