Evenimentul Zilei > EVZ Special > Prinţesa pop, cerinţe modeste pentru concertul de duminică! Drumul sinuos al Rihannei până la Bucureşti!
Prinţesa pop, cerinţe modeste pentru concertul de duminică! Drumul sinuos al Rihannei până la Bucureşti!

Prinţesa pop, cerinţe modeste pentru concertul de duminică! Drumul sinuos al Rihannei până la Bucureşti!

Emoţii mari pentru zecile de mii de fani ai Rihannei. A început numărătoarea inversă pentru concertul de duminică, din Piaţa Constituţiei. Pe ultima sută de metri cu pregătirile sunt şi organizatorii care se vor ocupa de cel mai fierbinte show al verii

Obişnuită cu lumina reflectoarelor, megastarul internaţional, în vârsta de doar 28 de ani, nu a avut mereu o viaţă strălucitoare.

Tatăl, un paznic dependent de droguri

Născută în Barbados, Rihanna a avut o copilărie dură şi cu multe lipsuri. Fiind cea mai mare dintre cei trei copii ai familei, Riri a fost, la vârsta de 14 ani, şi cea mai marcată de despărţirea părinţilor ei. Tatăl ei, Ronald, este un paznic dependent de droguri, în timp ce mama ei, Monica, este contabilă.În 2003, la vârsta de 16 ani, s-a mutat în SUA alături de mamă pentru a-şi îndeplini visul, acela de a fi cântăreaţă. La doi ani distanţă, norocul i-a surâs şi JAY-Z a remarcat- o. La 18 ani, în 2005, a debutat cu primul ei single, Pon de replay, un succes internaţional. Discul de debut al artistei, Music of the Sun, a fost vândut în peste 550.000 de exemplare.

De atunci, nu s-a mai oprit!

A stabilit recorduri greu de învins!

De la discul de debut până în prezent, Rihanna a înregistrat alte 7 albume de studio. Cel mai recent, Anti, a fost lansat în ianuarie 2016 şi a ocupat prima poziţie în cel mai important top muzical din lume, Billboard.

Artista a adunat 124 de distincții muzicale şi peste 400 de nominalizări în cele mai importante gale muzicale din lume. Rihanna este posesoarea a 8 premii Grammy.

De-a lungul vremii, în cei 11 ani de carieră, prinţesa muzicii pop nu s-a menţinut în atenţia publicului doar prin muzica ei. Cariera ei a cunoscut aşa zisele ,,ere”, perioade de timp în care artista a prezentat laturi ale personalităţii sale, care de care mai şocante.

De la adolescenta rănită în dragoste, din 2006, Rihanna a hotărât să devină, în 2007, fată rea. Atunci, vedeta şi-a schimbat complet lookul, iar muzica, pe care o promova, a început să devină din ce în ce mai agresivă. Aşa cum anunţa şi noul album: „Good girl, gone bad” (n.r. – Fata bună devine rea).

Pentru al patrulea album din carieră, Rated R, în 2009, Riri şochează din nou: se rade în cap şi îşi lasă o creastă blondă! Cel de-al cincilea album din carieră, LOUD, arată latura senzuală şi provocatoare a artistei.

Din 2010, până în prezent, vedeta a lansat alte 3 albume, toate ocupând prima poziţie în Billboard.

Cel mai controversat eveniment din viaţa publică a Rihannei: victima propriului iubit. Cu câteva ore înainte de un recital în cadrul premiilor Grammy, managementul artistei anulează fără motive solide prestaţia vedetei. La scurt timp, presa a aflat că Riri fusese desfigurată de Chris Brown, fostul ei iubit.

Cerinţele vedetei pentru Bucureşti

Rihanna a fost modestă în primele cerinţe pe care le-a transmis organizatorilor. Vedeta cu origini caraibiene a avut doar patru pretenţii pentru concertul programat duminică:

 • camera de hotel să fie amenajată cu plante naturale;
 • lumina din camera de hotel să fie difuză, pentru o atmosferă relaxantă;
 • băuturile să fie la temperatura camerii;
 • patul să fie spaţios şi confortabil.

Cum va fi concertul din Piaţa Constituţiei

 •  Au mai rămas puţine bilete pentru concertul din cadrul turneului internaţional ANTI WORLD TOUR. Preţurile variază între 194 lei şi 648 lei;
 • Cele mai scumpe bilete, cele de la tribună, s-au terminat. Mai sunt disponibile doar la categoriile Normal, Golden și Diamond Circle;
 • La Bucureşti, vedeta urmează să cânte 25 de piese, printre care şi cele mai cunoscute hit-uri din carieră: Love the way you lie, Umbrella, Work, Rude Boy, Diamonds sau Mandown;
 • După concert, Rihanna pleacă în Berlin, Germania;
 • În deschiderea show-ului vor cânta Delia, DJ Mustard şi Big Sean;
 • În cadrul turneului Antiworld Tour, Riri sustine 75 de concerte. Dintre ele a anulat doar 3 show-uri;
 • Încasările în urma unui singur concert, ajung la o medie de 1 milion de dolari.