Evenimentul Zilei > Social > La doar 14 ani a ajuns „Prințesa hoților”. Adolescenta a băgat spaima în comercianți
La doar 14 ani a ajuns „Prințesa hoților”. Adolescenta a băgat spaima în comercianți

La doar 14 ani a ajuns „Prințesa hoților”. Adolescenta a băgat spaima în comercianți

Andreea Ramona T,. denumită și „Prințesa hoților”, în vârstă de 14 ani, a băgat spaima în comercianții din Alba Iulia. Aceasta a ajuns la prima condamnare din cariera infracțională în care a săvârșit peste 100 de furturi. Aceasta a primit măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 5 luni făcându-se vinovată de infracțiunea de furt calificat.

Condamnarea a fost dată de un complet al Judecătoriei Alba Iulia în data de 11 decembrie 2018. 

„Pe durata executării măsurii, obligă inculpata să urmeze un curs de pregătire școlară sau formare profesională şi respectiv să se prezinte la Serviciul de Probațiune Alba , la datele stabilite de acesta. În temeiul art. 123 alin. (1) Cod penal, atrage atenția inculpatei că, în cazul în care nu respectă, cu rea-credință, condițiile de executare a măsurii educative sau a obligațiilor impuse, precum şi în cazul în care săvârșește o nouă infracțiune sau va fi judecată pentru o infracțiune concurentă săvârșită anterior, instanța poate dispune prelungirea măsurii educative luate, înlocuirea măsurii luate cu o măsură educativă neprivativă de libertate mai severă sau cu o măsură educativă privativă de libertate”, se precizează în minuta deciziei de la Judecătorie. 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că minora este bănuită și de un furt care a avut loc în data de 27/28 iulie, aceasta a pătruns prin prin efracție, într-un salon de frumusețe din Alba Iulia și a furat suma de 1.000 lei. 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: