Prințesa Anne a căzut de pe cal și a ajuns de urgență la spital. Ce verdict au dat medicii

Prințesa Anne a căzut de pe cal și a ajuns de urgență la spital. Ce verdict au dat medicii Sursa foto Arhiva EVZ

Prințesa Anne, în vârstă de 73 de ani, este sora regelui Charles. Alteța Sa Regală a căzut de pe cal și a suferit câteva răni ușoare. Mai mult, Palatul Buckingham a anunțat că a fost internată de urgență la spital deoarece a suferit și o comoție cerebrală.

Prințesa Anne a căzut de pe cal și s-a accidentat

Prințesa Anne s-a accidentat în timp ce călărea pe proprietatea sa din Gloucestershire, a anunțat Palatul Buckingham. Imediat după incident, care s-a petrecut duminică proprietatea Gatcombe Park, Gloucestershire, au fost apelate serviciile de urgență pentru a acorda primul ajutor după ce prințesa Anne s-a ales cu răni de la căzătura de pe cal.

De asemenea, regele Charles, care și el are probleme mari de sănătate, a fost informat despre ce i s-a întâmplat prințesei Anne. Toată familia regală i-a transmis „recuperare rapidă”.

nedefinitPrințesa Anne, proprietatea Gatcombe Park, Gloucestershire. Sursa foto: Wikipedia

Ne puteți urmări și pe Google News

 „Prințesa Regală a suferit răni minore și o comoție cerebrală în urma unui incident pe domeniul Gatcombe Park ieri seară. Alteța Sa Regală rămâne în spitalul Southmead, Bristol, ca măsură de precauție pentru monitorizare și este așteptată să se recupereze complet și rapid. Regele a fost informat în detaliu și se alătură întregii Familii Regale trimițându-i prințesei cele mai sincere urări de bine și dragoste pentru o recuperare rapidă”, se arată în comunicatul emis de Palatul Buckingham.

Sora regelui Charles nu va mai putea pleca în Canada

Prințesa Anne avea prevăzută o vizită în Canada, dar medicii au recomandat să amâne toate obligațiile regale pentru săptămâna următoare, chiar dacă se recuperează destul de repede.

„Alteța Sa Regală transmite scuze tuturor celor care ar putea fi dezamăgiți”, a spus un oficial al palatului, cu privire la deplasarea în Canada, unde urma să participe la o ceremonie din Newfoundland.

Recent, alteța Sa Regală a avut în timpul comemorării Zilei Z, întâlniri cu veteranii de război și familiile lor la Cimitirul Bayeux din Franța.

Și premierul britanic Rishi Sunak a transmis pe platforma X, fostă Twitter că îi dorește „însănătoșire grabnică”, potrivit news.sky.com.