Evenimentul Zilei > Actualitate > Prințul Harry și Meghan Markle, SURPRINȘI GOI în pat. Dragoste încinsă în Marea Britanie. „Am nevoie doar de tine”
Prințul Harry și Meghan Markle, SURPRINȘI GOI în pat. Dragoste încinsă în Marea Britanie. „Am nevoie doar de tine”

Prințul Harry și Meghan Markle, SURPRINȘI GOI în pat. Dragoste încinsă în Marea Britanie. „Am nevoie doar de tine”

În așteptarea nunții Prințului Harry și a actriței Meghan Markle, fanii cuplului au fost duși până la extaz de imaginile care au apărut recent în presă. Ipostazele romantice în care sunt surprinși cei doi arată o intimitate profundă, mai ales că una dintre imagini îi arată pe cei doi îndrăgostiți, împreună, în pat, acoperiți doar de un cearceaf și iubindu-se în dormitor.

Aceasta este miza noului film realizate de studioul „Lifetime”, care se învârte în jurul chimie care plutește între Meghan Markle și Prințul Harry al Țării Galilor. Actorii din pelicula care are un buget de 2,8 milioane euro încearcă să surprindă aspectele de după cortină din viața de cuplu a celor doi faimoși iubiți, potrivit Daily Mail.

 

În scena încinsă din pat, fiul prințului Charles îi șoptește alesei sale: „Nu am nevoie ca viața mea să fie această imagine regală perfectă. Am nevoie doar de tine”.

Postul de televiziune a lansat un scurt clip video care să le dea fanilor o mică idee despre ce vor putea vedea în filmul „Harry & Meghan: A Royal Romance”.

Filmulețul începe cu logodnica zicându-i iubitului ei „spune-mi ceva real”. După această scenă intrigantă urmează un montaj în care Harry dansează cu Meghan, înainte să se lase în genunchi pentru a o cere în căsătorie pe actriță.

Următoarea imagine este una idilică, cei doi mergând printr-un câmp scăldat de soare.

Nunta regală urmează să aibă loc în mai, iar filmul va fi lansat înainte de această dată.