Evenimentul ZileiActualitatePrincipesa Margareta a transmis un mesaj la împlinirea unui an de la tragedia din Colectiv!

Principesa Margareta a transmis un mesaj la împlinirea unui an de la tragedia din Colectiv!

Principesa Margareta a transmis un mesaj la împlinirea unui an de la tragedia din Colectiv!
Principesa Margareta, Custodele Coroanei române, a transmis un mesaj la împlinirea unui an de la tragedia din clubul Colectiv.

Principesa Margareta, Custodele Coroanei române, a transmis un mesaj la împlinirea unui an de la tragedia din clubul Colectiv, informează mediafax.ro.

Principesa subliniază importanţa aprecierii vieţii ca "dar de la Dumnezeu", dar şi a respectului faţă de "cel de lângă tine", îndemnând la comuniune sufletească şi de conştiinţă.

"Să ne aducem aminte astăzi de victimile incendiului şi să le păstrăm vie memoria! Să învăţăm din durerea care ne-a unit cât de important este să respecţi pe cel de lângă tine şi darul de la Dumnezeu care este viaţa!", a transmis Principesa Moştenitoare Margareta printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX de către Secretariatul Regal.

"În urmă cu un an, întreaga societate era îndurerată de tragedia provocată de incendiul de la Clubul Colectiv, din Capitală", aminteşte Principesa, invocând data de 30 octombrie, rămasă întipărită în memoria societăţii.

"Compasiunea şi gândurile Familiei Regale s-au îndreptat atunci către familiile îndoliate şi către cei care luptau, cu mult curaj, să trăiască. A trecut un an de la acest moment tragic, dar comuniunea sufletească şi cea de conştiinţă trebuie să rămână neatinse", a precizat Custodele Coroanei române.

 


Accesează: