Principele Radu de România admiră la Monaco costumele lui Alexandru Ciucu

Principele Radu de România admiră la Monaco costumele lui Alexandru Ciucu

Astăzi, Alexandru Ciucu va organiza la Monte Carlo o recepție al cărei invitat de onoare este ASR Principele Radu al României, alături de oameni de afaceri, ambasadori și alte personalități.

Colecția “L’Homme. Roi 2012” a fost prezentată pentru prima dată la București în data de 21 februarie la Hotel Athenee Palace Hilton, iar pe 28 februarie, la Monte Carlo în sala Debussi a celebrului Hotel de Paris. Astăzi va avea loc un eveniment organizat la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco și va închide oficial expoziția de costume masculine premium. Invitat de onoare al dineului va fi Principele Radu de România, mai ales că designerul este furnizorul Casei Regale din România. Recepția îl are ca invitat de onoare pe ASR Principele Radu al României, alături de oameni de afaceri, ambasadori și alte personalități. În urmă cu două săptămâni, La Monaco peste 100 de invitați din sfera diplomației, a modei, jurnaliști, politicieni și oameni de afaceri au urmărit 30 de minute de spectacol de eleganță 100% românesc. La show-ul lui Alexandru Ciucu de la Monte Carlo au participat Baroneasa Cecile de Massy, Jean-Pierre Dreno - Procuror General al Principatului de Monaco, Norbert Fassiaux - șeful Politiei din Monaco, Fabrice Notari - Vice-Președintele Consiliului Național al Principatului de Monaco, Claudio Scajola - Ministru al Guvernului Italian, precum și Ioan T. Morar consulul României la Marsilia împreuna cu sotia, Alina Sorescu și Rita Mureșan care a sosit special de la Milano pentru acest eveniment.

Prezentarea de modă a lui Alexandru Ciucu de la Monte Carlo a fost organizată sub Înaltul Patronaj al Casei Regale și al Principelui Radu de România și în colaborare cu Maison de L'Amerique Latine de Monaco.

Ne puteți urmări și pe Google News