Evenimentul ZileiActualitatePrimul DRUM ÎNCHIS de „Generalul iarnă”. Poliția Română a dispus OPRIREA CIRCULAȚIEI rutiere în Caraș Severin

Primul DRUM ÎNCHIS de „Generalul iarnă”. Poliția Română a dispus OPRIREA CIRCULAȚIEI rutiere în Caraș Severin

Primul DRUM ÎNCHIS de „Generalul iarnă”. Poliția Română a dispus OPRIREA CIRCULAȚIEI rutiere în Caraș Severin
Poliția Română a dispus măsura închiderii circulației rutiere pe DJ 582E, sectorul Prislop-Semenic, din județul Caraș Severin. Circulația rutieră a fost întreruptă în vederea prevenirii unor situații de risc pentru participanții la trafic.

În vederea prevenirii unor situații de risc pentru participanții la trafic, Poliția Română a anunța a dispus măsura închiderii circulației rutiere pe DJ 582E, sectorul Prislop-Semenic, din județul Caraș Severin, transmite Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Măsura este preventivă și cu caracter provizoriu, până la momentul în care circulația rutieră se va putea relua în condiții de siguranță și a fost luată conform dispozițiilor transmise de vicepremierul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, în cadrul videoconferinței organizate astăzi la sediul MAI.

MAI transmite tuturor conducătorilor auto care intenționează să se deplaseze în această perioadă pe traseele aflate în județele unde se manifestă fenomenele meteorologice periculoase să se informeze în prealabil despre starea drumurilor.

Începând din această noapte județele Buzău, Brăila, Galați, Vrancea, Bacău, Vaslui, Prahova, Dâmbovița, Ialomița și Argeș se află sub avertizare de Cod Portocaliu de ninsoare și viscol.


Accesează: