Primul baron PSD care cere capul Vioricăi Dăncilă! Urmează „Noaptea cuțitelor lungi”

Primul baron PSD care cere capul Vioricăi Dăncilă! Urmează „Noaptea cuțitelor lungi”

Este război total în tabăra PSD! Un important lider de partid a ieșit la atac și cere demisii!

Primul baron care cere capul Vioricăi Dăncilă este Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, unul dintre puținele județe în care candidatul social-democrat a câștigat în fața lui Klaus Iohannis.

Niculae Bădălău dă vina pe lipsa de reacție a PSD, care nu a luat „decizii radicale” la momentul potrivit. În opinia baronului din Giurgiu, Partidul Social-Democrat „doar peticește lucrurile” de doi, trei ani, iar decontul a venit acum, la alegerile prezidențiale.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Încerc să rămân calm. Asta e părerea mea la cald. În Giurgiu am câștigat județul și municipiul și le mulțumesc oamenilor că au înțeles importanța alegerilor. Dar nu am avut un concept clar de strategie la nivel național. Staful de campanie este vinovat pentru asta”, a spus Bădălău, la Antena 3.

Baronul de Giurgiu nu se oprește aici și anunță că „a venit timpul unei analize serioase, structurate la nivelul PSD. Trebuie să avem capacitatea să ne revenim până la locale! La Giurgiu am câștigat pe strategia județeană, nu națională. De doi ani, trei ani, peticim lucrurile și nu luăm decizii radicale. Și lucrul ăsta ne-a costat pe toți”.

Și senatorul Cristian Resmeriță o vrea plecată din fruntea partidului pe Viorica Dăncilă, semn că în PSD a început deja „Noaptea cuțitelor lungi”. Se vorbește de mai multe tabere formate, dintre care una grupată în jurul actualului lider, cu Dăncilă, Fifor și Teodorovici, și alta alcătuită din „Baronii de Sud”, cu Paul Stănescu, Lia Olguța Vasilescu, Marcel Ciolacu și Gabriela Firea voci importante.