Evenimentul Zilei > Social > PRIMETIME EMMY. Miniseria „Hatfields & McCoys”, filmată în România, a câştigat două premii
PRIMETIME EMMY. Miniseria „Hatfields & McCoys”, filmată în România, a câştigat două premii

PRIMETIME EMMY. Miniseria „Hatfields & McCoys”, filmată în România, a câştigat două premii

Miniseria TV "Hatfields & McCoys", produsă în colaborare cu Castel Film şi realizată în România, a câştigat aseară două premii la gala Primetime Emmy Awards 2012, potrivit mediafax.ro.

Miniseria a câştigat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal (Kevin Costner), respectiv secundar (Tom Berenger). Distincţiile de aseară se adaugă celor trei primite, acum 10 zile, în cadrul galei Creative Arts Emmy. Atunci, românul Dragoş Stanomir a câştigat premiul la categoria "cel mai bun mixaj de sunet pentru o miniserie TV".

Miniseria "Hatfields & McCoys", care-l are în rolul principal pe actorul Kevin Costner, a primit în total 16 nominalizări la ediţia din acest an a premiilor Emmy. Astfel, alături de Stanomir, au fost nominalizaţi artiştii români Şerban Porupcă ("cea mai bună regie artistică pentru o miniserie TV", alături de John Vertrees, Derek Hill şi Sally Black) şi Adina Bucur ("cele mai bune costume pentru o miniserie TV", alături de Karri Hutchinson).

Miniseria filmată în România a mai primit, pe 15 septembrie, un premiu pentru cel mai bun machiaj şi cel mai bun montaj în categoria sa.

Filmările pentru această miniserie TV au avut loc în 2011, în cea mai mare parte în studiourile Castel Film din România, dar şi în localităţi din judeţele Argeş şi Braşov, şi s-au întins pe o durată de 13 săptămâni, în timpul cărora Kevin Costner s-a aflat în România.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: