Gina Pistol şi Smiley s-au căsătorit religios sâmbătă şi deja au apărut primele imagini cu cei doi. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a atras toate privirile. Nici artistul nu s-a lăsat mai prejos.
Gina Pistol şi Smiley s-au căsătorit religios sâmbătă şi au postat deja primele fotografii de la marele eveniment. Fosta prezentatoare de la Antena 1, care a fost desemnată cea mai sexy femeie din România acum câțiva ani, a avut două rochii de mireasă.
Smiley a purtat un costum modern. Una dintre rochiile Ginei Pistol a fost în stil boho-chic. Vedeta a avut un buchet alb și un machiaj discret. Cei doi sunt împreună de şapte ani și au o fetiță, Josephine. Artistul este cu trei ani mai tânăr decât partenera lui.
Adonis Enache s-a ocupat de părul Ginei Pistol. Alexandra Crăescu i-a făcut machiajul. Iubita lui Smiley a ales o pereche de cercei cu diamante de la un brand franțuzesc. Sandalele pe care vedeta le poartă la nuntă sunt semnate de casa de modă Jimmy Choo și sunt din colecția pentru mirese. Sandalele sunt albe, din satin, cu multe perle aplicate și costă 1.595 de euro.
Gina Pistol și Smiley au făcut nuntă
Gina Pistol și Smiley au ajuns în fața ofițerului de la Starea Civilă în jurul orei 14:00, apoi au mers la biserică. Ambele evenimente au avut loc pe malul Lacului Snagov, în apropiere de localul unde vor ține petrecerea de nuntă. Printre invitați s-a numărat și Andreea Esca, care a purtat o rochie cu flori albastre.
Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov, a dezvăluit și ce meniu au ales Smiley și Gina Pistol pentru marele eveniment.
„Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov, pentru Fanatik. Și a continuat: „Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne. Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal, cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”.