Evenimentul Zilei > Politica > Primarul (PNL) din Cenei, acuzat că și-a bătut vicele (PSD)
Primarul (PNL) din Cenei, acuzat că și-a bătut vicele (PSD)

Primarul (PNL) din Cenei, acuzat că și-a bătut vicele (PSD)

Primarul liberal al comunei Cenei, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce s-a bătut cu vicele său, PSD-ist. Scanadalul nu a avut nicio conotație politică.

Liberalul Gabriel Ilaș, primarul din Cenei (Timiș), l-a bătut pe viceprimarul PSD-ist Claudiu Baia, fiind nevoie de intervenția poliției.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că azi are loc  o ședință de plen, ordinea de zi fiind făcută de aleșii PSD și ALDE, unul din proiecte cerând instituiirea unei taxe pentru mașinile de mare tonaj care trec prin localitate, exceptate fiind doar utilajele agricole ale cetățenilor comunei. Sursele noatre arată că miza ar fi camioanele Aquatim, compania de apă și canal care conform unei înțelegeri cu edilul, ar urma să racordeze la rețea gratuit o zonă din Cenei.

Joi dimineața primarul i-a reproșat vicelui acest proiect, iar de la vorbe s-a ajuns rapid la bătaie. După ce a fost luat la palme PSD-istul Baia a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, întocmind dosar penal. Ancheta e continuată de procurori.