Evenimentul Zilei > Politica > Firea, criticată DUR de primarul Sectorului 6 : „Timpul promisiunilor deșarte ale doamnei primar general a trecut”
Firea, criticată DUR de primarul Sectorului 6 : „Timpul promisiunilor deșarte ale doamnei primar general a trecut”

Firea, criticată DUR de primarul Sectorului 6 : „Timpul promisiunilor deșarte ale doamnei primar general a trecut”

Scandal de proporții în PSD, între primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, și primarul Capitalei, Gabriela Firea. Conflictul a pornit de la afirmațiile lansate în spațiul public, conform cărora, Dragnea ar fi promis lui Gabriel Mutu funcția de primar general.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a făcut următoarele precizări, privitoare la afirmațiile lansate în spațiul public, potrivit cărora „Dragnea i-a promis lui Gabriel Mutu postul de primar general”. 

„Vremelnica de la PMB” mută din nou, discuția pe plan politic si uită de interesele reale ale locuitorilor Capitalei.
Votul bucureștenilor nu este o joacă. Acesta trebuie câștigat, nu negociat la partid.
Până la alegerile locale mai avem mai mult de un an. Sunt destule proiecte administrative pe care trebuie să le îndeplinim, nu să susținem dezbateri sterile.
Timpul promisiunilor deșarte ale doamnei primar general a trecut. Unde sunt rezultatele concrete pentru bucureșteni?
Din disperarea de a scăpa de un bilanț dezastruos, încearcă să se erijeze în fin cunoscător al legii și să dea lecții.
Înainte de a pune întrebări despre cunoștințele altora privind Constituția și Legea 215, a administrației publice, doamna s-a uitat în oglindă?
Când a înființat Companiile Municipale probabil a uitat să consulte normele în vigoare, pentru că instanța i-a declarat ilegale aceste companii.
A venit timpul ca “Vremelnica de la PMB” să înțeleagă că nevoile bucureștenilor sunt altele, decât spectacolele, târgurile și concertele pe care le finanțează"  a scris Gabriel Mutu, pe Facebook.