Conform lui Ioan Mircea Pascu, Aurelia Fedorca, președinta PSD Satu Mare și unul dintre cei mai apropiați membri PSD de Dragnea și Dăncilă, și-a stabilit traiectoria politică, departe de social-democrați, încă după primul tur al alegerilor prezidențiale.

„Surpriza, marea prietena a lui Dragnea și a Dancilei, Fedorca, primarul Negrestiului și șeful organizației PSD Satu Mare, a devenit brusc … “independenta”!?

După primul tur la prezidențiale, spun gurile rele, nici nu s-a mai implicat in campanie … Frumos din partea ei, dacă e adevărat …

Ma întreb, dacă europarlamentarele ar fi acum, Betea i-ar mai semna Fedorcai in secret autopropunerea pentru lista de candidați, așa cum a făcut-o in primăvara?”, a fost anunțul făcut de Pascu pe pagina personală de Facebook.

 

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a votat la secția de votare de la Școala Gimnazială nr. 3 din Negrești-Oaș.

Liderul din nordul României nu a menționat cu cine a votat, declarația acesteia lăsând multe semne de întrebare pentru șefii de la București și, în special, pentru Dăncilă.

„Am votat din inimă și cu toată inima pentru români și pentru România. Am votat pentru un președinte care să asculte românii, să-i înțeleagă și să-i respecte, să fie devotat intereselor poporului și României”, a declarat Aurelia Fedorca.