După lungi dezbateri, senatorii au votat împotriva cererii DNA de începere a urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea.


Citeşte şi: Gabriel Oprea SCAPĂ. Senatorii AU VOTAT ÎMPOTRIVA cererii DNA de începere a urmăririi penale ÎN DOSARUL în care fostul ministru al Apărării Naționale este acuzat de UCIDERE DIN CULPĂ


Imediat după pronunţarea rezultatului votrului, politicianul a declarat că l-a cunoscut pe poliţistul Gigină şi va "purta această cruce toată viaţa", însă, în noaptea tragicului accident se afla la datorie.

“Dincolo de tragedie, a murit un copil, un coleg, mă aflam la datorie. Nu am fost nici la restaurant, nici nu se aflau alte persoane în mașină. (…) Eram la datorie, a fost o anchetă a Parchetului, să știți că antemergătorul poate merge și cu o viteză mai mare decât cea legală. În seara respectivă nu avea viteză. Este în anchetă. A căzut în groapă și este foarte ciudat, pentru că, din câte știu, în acea zi a trecut de patru ori pe lângă această groapă. (…) Nu ministrul stabilește traseul. De altfel, l-am și cunoscut. Voi duce crucea aceasta toată viața. (…) Din tot ce au spus profesioniștii, se pare că nu a fost marcată corespunzător groapa. A fost o tragedie, fiindcă pur și simplu era o misiune normală. Acele gropi i-au curmat viața. Am înțeles și amărăciunea părinților.”

 

Te-ar putea interesa și: