Scandalul Hexi Pharma

Gabriela Firea: "Săptămâna trecută mi-am prezentat soluţiile pentru sistemul de sănătate. Atuncui au participat toţi directorii de spitale. Răspunsul lor a fost uanim. Ei nu au cum să verifice toati dezinfectanţii, fiindcă aceştia le parvin sigilaţi. Ce s-aîntâmplat cu scandalul dezinfectanţilor a uluit pe toată lumea. Nu voi ezita nicio clipă să închid un spital dacă se va demonstra că meficii de acolo pun în pericol vieţile cetăţenilor."

Robert Turcescu: "În toate spitalele din Bucureşti, Primăria Capitalei are om în Consiliul de Administraţie. Omul primăriei vine frumos lşa primar, trimestrial, şi spune "uite domnule ce se întâmplă în spitalul acesta!" Asta e gargară să spunem că că nu ştiam ce se întâmplă în spitalele din Bucureşti. Sitalelel nu respectă standardele europene, şi vorbim de 51 de spitale care sunt pe raza Bucureştiului. Să spunem adevărul: multe ar trebui rase de pe faţa pământului! Stăm în mijlocul oraşului cu mizeria aceea de Casa Radio şi nu am fost în stare să o transformăm într-un spital multifuncţional"

Nicuşor Dan: "Scandalul Hexi Pharma este o exemplificare grăitoare a ceea ce înseamnă corupţia din sistemul de sănătate românesc. Nu sunt transparente achiziţiile şi contractele. Aceste lucruri trebuie schimbate"

Te-ar putea interesa și: