Prigoană şi-a botezat fiul cu gândul la primărie

Prigoană şi-a botezat fiul cu gândul la primărie

Înconjuraţi mai mult de presă decât de rude sau prieteni, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană şi-au botezat ieri fiul la Biserica Domniţ a Bălaşa, avându-i ca naşi pe deputatul PSD Eduard Martin şi pe prietena acestuia, Minodora Tomnean.

Primul care şi-a făcut apariţia la biserică a fost însuşi Silviu Prigoană. Relaxat, jovial, bine dispus, îmbră cat complet în negru, „uniforma“ binecunoscută, acesta a întreţinut conversaţii amicale cu ziariştii prezenţi la faţa locului, cărora le-a promis locuinţe în Bucureşti în cazul în care va ajunge primar. „Aveţi toţi case în Bucureşti? Dacă nu, să veniţi la mine să-mi cereţi când o să ies primar“. De fapt, tema primăriei a fost deseori amintită de Prigoană până la începerea ceremoniei, îndemnând fotografii să-l surprindă în imagini pe care să le folosească drept afişe electorale.

„Dacă era după mine, eu nici nu-l botezam pe Maximus, dar aşa a vrut coana mare! Poate la 20 de ani vrea să se facă musulman. De ce să aleg eu religia în locul lui?“, a mai adăugat Silviu Prigoană cu umor. Fotografie de familie Printre primii invitaţi sosiţi la ceremonie a fost Cristian Ţopescu, una dintre puţinele figuri cunoscute prezente la biserică, plină la un moment dat de pensionari curioşi. Cu câteva minute înainte de ora 14.00, la care era programată ceremonia de creştinare, şi-au făcut apariţia Adriana Bahmuţeanu şi micul Maximus, însoţiţi de naşii Eduard Martin şi Minodora Tomnean. Îmbrăcată într-un costum negru şi o bluză decoltată bej , având în păr un accesoriu elegant, Adriana era vizibil emoţionată, chiar nervoasă, însă nu a refuzat să se fotografieze alături de naşi şi de Silviu Prigoană. „Bine, mai fac o poză şi după aia mă laşi în pace?“, i-a replicat tăios Adriana lui Silviu în faţa bisericii. Minodora Tomnean, naşa de botez a lui Maximus, a atras privirile admirative ale martorilor la eveniment, întrecând în eleganţă orice altă doamnă. Aceasta a purtat o rochie negru cu verde în degrade şi o jachetă cu guler înalt, iar în picioare avea pantofi Christian Louboutin. „Vedeţi ce frumoasă e naşa?“, îi întreba Silviu Prigoană pe cei de faţă. Printre cei prezenţi la biserică s-au mai numărat jurnalistul Cristian Brancu, împreună cu iubita lui, Oana Turcu, designerul Flora Năstase şi psihologul Mirela Zivari, împreună cu care Adriana şi-a deschis o grădiniţă. În loc de invitaţi, mulţi „gură-cască“ De la botez nu puteau lipsi ceilaţi doi fii mai mari ai lui Silviu Prigoană - Silvius şi Honorius. Silvius a sosit primul, însoţit de prietena sa, Simona Stoica, îmbrăcată neadecvat, în blugi, ca la o ieşire la discotecă, nicidecum ca pentru un eveniment de familie, iar Honorius a venit singur. Adriana Bahmuţeanu, Silviu Prigoană, naşii şi micuţul Maximus aproape că se pierdeau în marea de fotografi, reporteri sau oameni de pe stradă, veniţi să surprindă momentul botezului. Dacă, săptămâna trecută, Andreea Marin şi-a luat toate măsurile de siguranţă pentru a împiedica orice scurgere de informaţii sau imagini de la botezul fiicei sale, cuplul Bahmu-Prigoană le-a acordat libertate totală membrilor presei pentru a urmări creştinarea fiului lor.

Totuşi, au interzis accesul presei la petrecerea de botez, programată pentru ora 20.00 la Rin Grand Hotel. De fapt, „embargoul“ a fost pus de Adriana, care a angajat o firmă de „public relations“ pentru a comunica informaţii despre petrecere. Silviu Prigoană, însă, a declarat că el nu ar fi avut nimic împotrivă ca la recepţie să ia parte şi presa.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îmi cer scuze faţă de dumneavoastră, dar unii dintre invitaţi nu au vrut să fie filmaţi, aşa că le respect dorinţa, chiar dacă eu n-o înţeleg. Eu n-am nimic de ascuns.“ Acesta chiar a promis că în cursul zilei de miercuri o să organizeze o petrecere specială pentru ziarişti şi le-a promis imagini de la petrecere. „Rezolv eu!“, a mai adăugat Prigoană. Slujbă cu nouă preoţi Slujba de creştinare a lui Maximus Mihai, în vârstă de 5 luni, a fost oficiată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de alte opt feţe bisericeşti. De asemenea, în biserică s-a mai aflat un cor format din 14 persoane, care a cântat pe toată durata slujbei. Micuţul Maximus Mihai a fost cuminte în timpul ceremoniei şi nu a plâns decât foarte rar. Dacă Silviu Prigoană nu şi-a pierdut simţul umorului şi răbdarea pe parcursul slujbei care a durat aproape două ore, Adriana a fost agitată şi vorbea la telefon sau cu mama sa.

După ce au suportat cu stoicism slujba interminabilă de la biserică, naşii au ieşit mândri cu finul lor din biserică, prezentându-l drept „creştinul Maximus Mihai“.