Evenimentul ZileiPoliticaPrezidențiale 2019. S-a încheiat votul în Franța. Ce spune ambasadorul

Prezidențiale 2019. S-a încheiat votul în Franța. Ce spune ambasadorul

Prezidențiale 2019. S-a încheiat votul în Franța. Ce spune ambasadorul
Ambasadorul României în Franța, fostul jurnalist Luca Niculescu, a mulțumit autorităților franceze pentru sprijinul acordat în aceste zile.

„Votul în Franța s-a încheiat acum. Au votat peste 45.000 de români, este de departe cel mai mare număr înregistrat vreodată aici. Le mulțumesc tuturor românilor din Franța care ne-au sprijinit. Fără voi, nu am fi avut atâtea secții de vot și nici atâția oameni care se ocupe de ele”, a scris ambasadorul Luca Niculescu.

„Mulțumiri colegilor din minister și de la Biroul electoral pentru sectiile de vot din străinătate, care au fost solicitați mult în ultima perioadă. Și nu în ultimul rând, mulțumiri autorităților franceze, centrale și locale. Ne-au sprijinit cu sedii pentru secțiile de vot iar primarii din localitățile cu comunități mari de români au fost alături de noi și ne-au vizitat în fiecare zi”, a adăugat oficialul.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Au fost două tururi de scrutin în care comunitatea românească din Franța a arătat cât este de semnificativă și de bine integrată”, a încheiat  Luca Niculescu.


Accesează: